Válaszolt a vádakra a menedzser: ennyire arrogáns és nagyképű Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik a világ egyik legsikeresebb labdarúgócsapatánál lett alapember. Liverpooli karrierje kiválóan indult, de sokan a mai napig kritizálják őt.



Megosztás
Szerző: Mandiner
Létrehozva: 2023.09.23.
Szoboszlai Dominik menedzser szakember

Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás volt pénteken a Brain Bar rendezvényének vendége a Magyar Zene házában. Előbb pódiumbeszélgetésben vett részt, majd a közönség kérdéseire válaszolt hosszasan. Úgy vélte, egyértelműen a labdarúgó mentalitásának tulajdonítja, hogy ilyen magasságokba emelkedett, hiszen Szoboszlai, fiatal kora ellenére, már igazi topcsapatban szerepel és a magyar válogatott csapatkapitánya. 

Szoboszlai Dominik Fotó: Origo

A folyamatos sikerek óta sokan azt vetik a 22 éves labdarúgó szemére, hogy arrogáns, öntelt és nagyképű - írja a Mandiner.

"Itthon valóban gyakran találkozunk azzal, hogy ha valaki tehetséges és hisz önmagában, akkor azt megbélyegzik, nagyképűnek titulálják. Ezt a részét a személyiségének próbálják megszüntetni. Ami azért baj, mert enélkül nem tudsz sem sikeres vállalkozó lenni, sem sikeres sportoló. Ez egy nagyon fontos dolog” - vélte Esterházy.

A menedzser hozzátette, előfordult, hogy néhány szakember kíméletlenül beleállt Dominikba.

"Két-három fordulópont volt az életében, külföldön volt már, és nagyon elhitte, hogy ő jó. Az is volt, de még nem jutott el oda, ahová szeretett volna. Szerencsére olyan szakemberek kezei alá került, akik kíméletlenül beleálltak az ő érdekében, és az első reakciója mindig jó volt. Ezért tart ott most, ahol, mert a nehézségekre adott válasza rendszerint nagyon erős volt.”









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás