A pokoli hangulat garantált: nem akármivel készülnek a pikáns meccsre a Fradi-szurkolók

A drukkerek már hetek óta készülnek a Fiorentina elleni meccsre.



Megosztás
Szerző: m
Létrehozva: 2023.09.29.
Konferencialiga Fiorentina Ferencváros

Több szempontból is pikáns meccs vár a Ferencváros focicsapatára csütörtökön a Konferencialiga főtábláján. A magyar bajnok a sorozat tavalyi döntősének, a Fiorentinának az otthonában lép pályára a csoportkör második fordulójában. Az olasz együttes az idei mezőny egyik legerősebb csapata, nem mellesleg a fradisták ősi riválisához, az Újpesthez hasonlóan ők is lilák. Nem véletlenül „becézi” a Fradi-tábor az újpesti drukkereket „Fiorentina-csicskáknak”.

 2300 fradista utazhat Firenzébe – Fotó: Mirkó István

A ferencvárosi tábor egyenpólót árul az eseményre, melyeket a gárda bajnokijai előtt lehet megvásárolni 4000 forintos áron. A felső fekete színű – ez lesz a „dresszkód Olaszországban” – rajta pedig az FTC alapítására utalva az 1899% Antiviola olvasható.

A fradisták egyébként két különbuszt is indítanak a toszkán városba, ahol csütörtökön 21 órától (tv: M4 Sport) rendezik meg a mérkőzést. Az olaszok 2300 vendégjegyet biztosítottak, ezek mind elfogytak, a pokoli hangulat tehát garantált.

Dejan Sztankovics együttese remekül kezdte a csoportkört, itthon a szerb Csukaricskit verte hátrányból 3-1-re. Ezzel szemben a Fiorentina 2-2-re végzett Belgiumban a Genk otthonában.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás