Brutális csoport, a tavalyi döntős vár a Ferencvárosra





A Bajnokok Ligája és az Európa-liga után végsőként a Konferencialiga csoportküzdelmeit sorolták ki. A Ferencvárosnak a Fiorentina, a Genk és Csukaricski ellen kell megküzdenie.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.01.
Módosítva: 2023.09.01.
Fradi Konferencialiga sorsolás

A Shamrock Roverst, a Hamrun Spartanst és a Zalgiris Vilniust búcsúztatva a Ferencváros magabiztosan bejutott a Konferencialiga csoportkörébe. A csütörtöki Bajnokok Ligája és a péntek kora délutáni Európa-liga sorsolást követően zárásként a harmadik számú európai kupasorozat csoportbeosztását is megtartották Monacóban.

Varga Barnabás, Fradi
A Fiorentina, a Genk és az FK Csukaricski vár a Fradira Fotó: fradi.hu

A Ferencváros az első kalapból várhatta a sorsolást és az F-csoportba került be. A második kalapból nem kedvezett a szerencse, ugyanis az egyik legnehezebb ellenfelet kapta a magyar rekordbajnok a Fiorentina személyében. Az olasz együttes tavaly a döntőig menetelt a sorozatban, ám végül a West Ham United 
2-1-re legyőzte a fináléban. A harmadik kalapból szintén komoly rivális jutott a Fradinak, a belga Genket húzta a korábbi West Ham-legenda, Mark Noble. Az utolsó nyolcasból végül a szerb FK Csukaricski került az F-csoportba.

 

A Ferencváros Konferencialiga-mérkőzéseinek időpontjai

1. forduló: szeptember 21.

2. forduló: október 5.

3. forduló: október 26.

4. forduló: november 9.

5. forduló: november 30.

6. forduló: december 14.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás