Irány a csoportkör: ők lehetnek a Fradi következő ellenfelei





Mégis szembejöhet a Häcken, pedig a svédekről egyszer már lecsúszott a Ferencváros. A Loki újra összecsaphat régi ellenfelével, a Fiorentinával



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.08.07.
Konferencia-liga DVSC selejtező Fradi sorsolás

A Zalgiris Vilnius és a Häcken párharcának győztese lehet a Ferencváros következő ellenfele a Konferencia-ligában, ha a 3. selejtezőfordulóban túljut a máltai Hamrun Spartans csapatán (az idegenbeli első meccset csütörtökön 19.30-tól rendezik, a budapesti visszavágót egy héttel később). A litván vagy a svéd rivális elleni továbbjutás már a főtáblára kerülést jelentené a Fradinak.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A svájci sorsoláson terítékre került következő (playoff) kör játéknapjai augusztus 24. és 31. A magyar bajnok hazai pályán játssza majd a visszavágót. 

A párosítás érdekessége, hogy a Häcken már a Bajnokok Ligája-selejtezők során is a zöld-fehérek lehetséges ellenfele volt – ha nem buktak volna el a Klaksvík ellen. A feröeri félamatőrök aztán a svéd bajnokot is kiejtették.

Tavalyi döntős várhat Dzsudzsákékra

A nyoni sorsoláson az is eldőlt, hogy a bajnoki bronzérmes Debrecen az előző kiírásban döntős olasz Fiorentinával csaphat össze a csoportkörbe jutásért. Ehhez Dzsudzsák Balázséknak előbb túl kell jutniuk az osztrák Rapid Wienen. A Loki otthon kezdené a firenzeiek elleni párharcot. A két csapat 2009-ben gólzáporos BL-csoportmeccseket játszott egymással: a Puskás-stadionban 4-3-ra, Firenzében 5-2-re nyert a Fiorentina.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás