Szoboszlai a szomszédba üzent a bajnoki címről





Eddig jól megy a futball Angliában Szoboszlai Dominiknak, üzent is barátjának, a norvég Erling Haalandnak.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2023.08.29.
Szoboszlai Dominik Liverpool Erling Haaland

Ismét kiválóan futballozott a Liverpool magyar játékosa, Szoboszlai Dominik a Newcastle elleni 2-1-es győztes bajnokin. A gárda ezzel jelezte is, idén számolniuk kell velük is a bajnoki címért folyó harcban. 

Fotó: AFP

A magyar válogatott csapatkapitánya pár házzal odébb lakik, mint az a norvég Erling Haaland, akivel Salzbugban együtt futballoztak. Szoboszlai elmondta a Daily Mirrornak: bár személyen nem futottak össze Angliában Haaland hazai és nemzetközi játékkötelezettségei miatt, de azért megüzente a skandináv csatárnak, hogy a Liverpool lesz a bajnok a címvédő M. City rovására.

Remek edzőnk mellett jó játékosaink vannak

– indokolt Szoboszlai. „Bár a középpályás sorunk alaposan megváltozott, átalakult, mert többen távoztak, de Alexis Mac Allister és Endo Vataru kiváló pótlás. Igaz, támadónk, Mohamed Szalah liverpooli jövője kétséges, mert Szaúd-Arábiába hívják futballozni, de a trénerünk, Jürgen Klopp ehhez nem kíván hozzájárulni.”

A két együttes november 25-én az Etihad-stadionban játszik bajnokit. Haaland első angliai idényében összesen 52 góljával jelezte, mennyire kiváló csatár, ennek ellenére Szoboszlai szerint a ’Pool élen végez a Premiershipben.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás