Hőség üzemmódra váltott az atlétikai vb





A kivételesen meleg nyári napokban az atlétikai világbajnokság szervezőbizottsága mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtse meg a szurkoláshoz, ezért számos intézkedést vezetett be – jelentette be Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.22.
Módosítva: 2023.08.22.
Nemzeti Atlétikai Központ hőség atlétikai vb stadion

A stadion több pontján is elérhető lesz ballonos víz. Ezt mindenki a saját kulacsával tudja igénybe venni, amely szabadon behozható a Nemzeti Atlétikai Központ területére. Műanyag palackot is hozhatnak a látogatók, sőt ez nemcsak engedélyezett, de a szervezők kifejezetten ajánlják is, hogy mindenki hozzon magával hűsítő folyadékot. 

A nézők legyezőket kapnak, de a stadionban árnyékos terek is várják a hűsölni vágyókat. A szervezők javasolják a látogatóknak, hogy a napsütés ellen sapkával és napkrémmel is védekezzenek. Az atlétikai vb helyszíne könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Autó helyett villamossal, busszal, HÉV-vel, vagy éppen hajóval is lehet érkezni az atlétika szuperhőseinek versenyére.

Ahogyan az odaérkezés, úgy a bejutás is gördülékenyen zajlik: tökéletesen működik a Nemzeti Atlétikai Központ beléptető rendszere, a nézők gyorsan, percek alatt foglalhatják el helyüket a lelátón a főkapun történő belépés után.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás