Lisztes Krisztián elárulta, ezt várja a fiától





47. születésnapját ünnepelte a Ferencváros egykori kiváló játékosa, idősebb Lisztes Krisztián. A középpályás elárulta, mi a következő cél fiának, ifjabb Lisztes Krisztiánnak a pályafutásában.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.02.
Lisztes Krisztián ifj. Lisztes Krisztián Fradi Ferencváros születésnap

Július 2-án, vasárnap ünnepelte 47. születésnapját a magyar labdarúgás egyik kiváló játékosa, idősebb Lisztes Krisztián. A középpályás a Ferencvárosban nevelkedett, ahol összesen 195 alkalommal lépett pályára, 44 gólt szerzett. Légiósként Németországban ért el komoly sikereket, a Werder Bremennel 2004-ben Bundesligát nyert.

Lisztes Krisztián
Lisztes Krisztián 47. születésnapja alkalmával beszélt fiáról Fotó: Mirkó István

Jól érzem magam a bőrömben. Mint a jó bor, ahogy szokták mondani

– nyilatkozta a Fradi.hu-nak id. Lisztes Krisztián. „Nyilván az idő múlásához hozzá kell szokni, jól kell kezelni. Az ember fejlődik, bölcsebb lesz, át tudja adni a fiataloknak az eddig megszerzett tudást, tapasztalatot, szóval abszolút jól érzem magam ezzel a számmal.”

Az egykori középpályás beszélt a tavasszal üstökösként berobbanó fiáról, ifjabb Lisztes Krisztiánról is, aki jelenleg Ausztriában készül a Fradival a következő szezonra.

A következő cél egyértelműen az, hogy minél többet tudjon játszani az első csapatban, és ő is hozzá tudjon járulni ahhoz, hogy a Ferencváros elérje a célját, a BL-csoportkört. Krisz minden idegszálával ezen dolgozik. A legfontosabb, hogy fejlődjön.

Idősebb Lisztes kétszeres magyar bajnok, kétszeres MK- és Szuperkupa-győztes, emellett pályára lépett a Fradi történetének első BL-csoportkörös együttesében is. Sőt, ő az első magyar labdarúgó, aki gólt szerzett a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás