Rétessel érkezett a szupermodell a Forma–1-es futamra





Rábaközi Andrea és fia beállt a pult mögé.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.07.23.
Módosítva: 2023.07.23.
Magyar Nagydíj Rábaközi Andrea szupermodell fia

Évek óta hagyomány, hogy a Formula–1-es Magyar Nagydíjon helyi finomságokat is megkóstolhatnak a csapatok munkatársai és a VIP-vendégek. Idén különböző rétesekből válogathattak, a pult mögött pedig nem is akárki állt – írja a Mindmegette.

Rábaközi Andrea a pult mögött – Fotó: Szabolcs László

Rábaközi Andrea egy éve segít a fiai vállalkozásában. Ha kell a Római-parton vagy a Nemzeti Vágtán is beugrik, és mosolyogva szolgálja ki a vevőket.

– Egy szülő ahol tud, segít a gyerekeinek – mondta az egykori  modell. – Én most a fiaim vállalkozásában vagyok oszlopos tag. Nagy örömmel jöttem velük a Hungaroringre is. Sejtettem, hogy megismernek majd, de azért nem voltam felkészülve arra, hogy ennyien. Odajönnek hozzám az emberek és félve mondják, hogy hasonlítok valakire. Örülnek nekem és ez nagyon jól esik.

Dala Döme egyébként Daniel Ricciardónak, az Alpha Tauri pilótájának szurkolt, Andrea nagy kedvence pedig az 1994-ben versenybalesetben elhunyt Ayrton Senna volt. 

 

A MÁV-Volán-csoport Formula–1 Magyar Nagydíj hétvégéjén közlekedő járatairól, a kedvezményes árú jegyekről és jegyvásárlási lehetőségekről részletes információk, valamint térkép a weboldalon érhető el: www.mavcsoport.hu/f1





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás