Őrült harc indul a Fradinál, Csercseszov kiadta a jelszót





A bőség nem hozza zavarba: így tüzelte az átalakuló Fradi focistáit Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a bajnokcsapat ausztriai edzőtáborában.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.06.20.
labdarúgás Sztanyiszlav Csercseszov labdarúgó Bajnokok Ligája Fradi

Egyelőre vagy három csapatra is elég labdarúgó alkotja az őszi Bajnokok Ligája-szereplést megcélzó Ferencváros keretét. Sztanyiszlav Csercseszov játékosaival már javában készül az új szezonra a magyar bajnok ausztriai edzőtáborában. 

Csercseszov megcélozza a BL-t az átalakuló Fradival
Csercseszov megcélozza a BL-t az átalakuló Fradival Fotó: fradi.hu

A vezetőedző az első edzőmeccs előtt kiadta a jelszót: BL-főtáblára akarja vezetni a Fradit.

– Tavaly öt percen múlt a kiesésünk a Bajnokok Ligájából. És vége lett. Most emiatt is fontos minden másodpercben figyelni. Nincs időnk. A második évben a Bajnokok Ligájában kell lennünk!

Nekem nincs időm. Nektek talán van húsz évetek arra, hogy elérjétek, de nekem nincs! Minden perc számít! Rendben?

– mondta Csercseszov.

Az előző szezonban olykor – sérülések és egyéb okok miatt – megcsappantak a tréner variációs lehetőségei. Nem véletlen, hogy Kubatov Gábor elnök már a bajnoki cím ünneplésekor kiemelte, hogy legalább hat új játékosra szükség lesz. Azóta többen már aláírtak, más kiszemeltek szerződtetése még folyamatban van, mindenesetre a keretet máris inkább a bőség, sőt a túlkínálat jellemzi (persze távozókkal is számolni kell még a következő hetekben).

Nagy a jövés-menés: átalakul a Fradi kerete

Annyi már biztos, hogy több magyar és külföldi igazolást nyélbe ütöttek a zöld-fehérek. Érkezett Paksról a gólkirály Varga Barnabás; véglegesítették az eddig kölcsönben játszó debreceni Baráth Péter szerződését; Halmai Ádám Soroksárról érkezett; többen visszatértek kölcsönjátékuk után (így például a kecskeméti csapattal ezüstérmes Varga Ádám, Katona Bálint és Katona Máté, illetve a Vasasnál szerepelt Iyinbor Patrick).

Idegenlégósként jött eddig az izraeli Mohammed Abu Fani (Maccabi Haifa), a francia-szenegáli Ibrahim Cissé (Caen), a nigériai Tosin Kehinde (Randers), a lett-marokkói Cebrail Makreckis (Pirin) és a szerb Alekszandar Pesics (Crvena zvezda). Sajtóhírek szerint kilátásban lehet még az orosz Daler Kuzjajev és Arszen Zaharjan, a svéd-mozambiki Carlos Strandberg és a tunéziai Mohamed Ali ben Romdan érkezése is.

Az eddig biztossá vált távozók névsora: Bogdán Ádám (?), Zseljko Gavrics (Dunaszerdahely), Adnan Kovacevic (?), Vécsei Bálint (?). 





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

Se bugyi, se más: totál pucéran pucsít az álomtestű bombázó

Se bugyi, se más: totál pucéran pucsít az álomtestű bombázó

"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás