Szoboszlai Dominik kiöntötte a lelkét a családjáról és a barátnőjéről





Szoboszlai Dominikot alaposan kifaggatták. Sok érdekességet elárult magáról a magyar válogatott és az RB Leipzig focistája, sőt még Erling Haaland mobilszámát is megmutatta.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.05.02.
Szoboszlai Dominik válogatott rb leipzig erling haaland TikTok

Érdekes kérdezz-felelek jelent meg Szoboszlai Dominik főszereplésével német klubcsapata, az RB Leipzig YouTube-csatornáján. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát a szurkolók faggatták a legkülönbözőbb kérdésekkel. 

Szoboszlai a hétvégén eltiltás miatt pihent, de a szurkolóknak sokmindent elárult magáról
Szoboszlai a hétvégén eltiltás miatt pihent, de a szurkolóknak sok mindent elárult magáról Fotó: AFP

A 22 éves magyar Bundesliga-sztár több személyes témában is válaszolt a rajongóknak.

– Amik nekem a legjobban hiányoznak Magyarországról, azok a magyar ételek, de szerencsére a barátnőm néha itt van és segít ezen – árulta el például „Szobo”, de abban a fél világot foglalkoztató gasztronómiai kérdésben is állást foglalt, hogy jó-e az ananászos hawaii pizza („Semmiképpen sem!”).

A tetoválásai között nincs kedvence, de fontosak számára a családjával kapcsolatos varrások (a húga és a szülei születési évszámai, a családjuk képe) és a neki sokat jelentő mondások.

– A frizurámat mindig az öltözőben lövöm be, tehát nem otthon, nem a klubházban. Amikor leszállok a buszról, akkor még úgy nézek ki, mint egy… szóval, mint aki készen van. Aztán az öltözőben készítem el a hajam, néhány más játékoshoz hasonlóan – avatott be a kulisszatitkokba.

Egy kérdésre válaszolva a középpályás elmondta: 

– Fönt vagyok a TikTokon, de senki sem tudhatja a nevem, senki nem is fog megtalálni. Nagyon-nagyon sok videót nézek rajta, de én egyet sem készítek kérdés, hány rajongó fogta fel ezt kihívásként, és kezdtek el vadászni Szoboszlaira a közösségi oldalon.

Szoboszlai mindezen túl megmutatta például a kamerának régi barátja, Erling Haaland telefonszámát (a Manchester City világklasszis csatárát szívesen le is igazolná Lipcsébe) – ezt persze kitakarták a felvételen. Elmondta még, hogy a legnagyobb vágya Bajnokok Ligája-trófeát nyerni, és hogy a kedvenc játékosa Kevin De Bruyne (szintén City-játékos), a legnehezebb ellenfele viszont Luka Modric (Real Madrid) volt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás