Messi után Neymar az újabb áldozat, a PSG a brazilt is kidobja





Lionel Messi után, úgy tűnik, hogy a másik nagy sztárból, Neymarból is elege van a Paris Saint-Germainnek. A francia topklub mindenképpen megválna nyáron a brazil szélsőtől, akár még egy kölcsönszerződés keretén belül is.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.05.06.
Módosítva: 2023.05.07.
Neymar átigazolás PSG labdarúgás lionel messi

Lionel Messit két hétre felfüggesztette a munkavégzés alól a Paris Saint-Germain, ezt követően az is kiderült, hogy a hétszeres aranylabdás az idény végén biztosan távozik majd Párizsból. A francia topklub azonban nem áll meg Messinél, másik nagy sztárjától, Neymartól is megválna.

Neymart mindenképp kidobná a nyáron a PSG Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

A L’Equipe írásából kiderült, Nasser Al-Khelaifi elnök és Luis Campos sporttanácsadó teljesen megváltoztatják a klub projektjét. Hiába a megannyi világsztár, a hőn áhított Bajnokok Ligája-győzelem nem jött össze, emiatt új koncepció kiépítésén dolgoznak házon belül. A jövőben fiatal francia tehetségek alkotnák a csapatot, elöl a világsztár Kylian Mbappéval. Neymar ennek a tervnek esik áldozatául.

Az AS szerint a brazil szélső egy éve boldogtalan Párizsban, ráadásul az sem segített neki, hogy a napokban több száz PSG-ultra tüntetett a háza előtt, távozását követve. A klubvezetés még arra is hajlandó lenne, hogy kölcsönbe engedje el a brazilt, vételi opcióval. A formula bár egyre gyakoribb az átigazolási piacon, de ezt inkább a fiatal tehetségek esetében szokták alkalmazni, világsztárok nagyon ritkán váltanak így.

A 31 éves támadó kapcsán egyelőre a Bayern München, a Chelsea és a Manchester United érdeklődéséről hallani. Neymar jelenleg műtétje után lábadozik, az idei szezonban már biztosan nem lép pályára. Könnyen lehet, hogy a február 19-i, Lille ellen megnyert bajnokin láthattuk utoljára PSG-mezben.

A sok kritika ellenére egyébként nem teljesített rosszul idén, 29 tétmérkőzésen 18 gólja és 17 gólpassza van. Neymar 2017 nyara óta erősíti a francia topklubot. Szerződése 2025. június 30-ig szól.





 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás