RETRO RÁDIÓ

A magyar legenda állítja, Csercseszov eddig marad a Fradinál





Kiprich József a magyar labdarúgó-válogatott történetének egyik legjobb csatára volt. Az egykori kiváló támadó meghívta horgászni a Ferencváros vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2023.04.06.
sztanyiszlav csercseszov horgászás Fradi Ferencváros

Kiprich József 1984-ben mutatkozott be a válogatottban és 1995-ig összesen 70 mérkőzésen 28 gólt szerzett. Tagja volt az 1986-os mexikói világbajnokságon a csoportkörben kiesett csapatnak. Pályafutása alatt egyszer lett holland és ciprusi bajnok. Az 59 éves egykori futballista üzent a Ferencváros vezetőedzőjének, Sztanyiszlav Csercseszovnak, meghívta őt horgászni.

Fotó: Molnar Adam

"Azt üzentem neki, hogy kocsit is küldök érte Budapestre, csak jöjjön el Tatabányára, az Erőmű Centrál tóhoz, ahol vendégül látnám őt. Ha nincs nála Budapesten, tőlem kap kölcsönbotot, közben elbeszélgetünk a futballról is." - mondta a Borsnak Kiprich József, aki tavaly december 29-én súlyosan megsérült, karját és combcsontját törte. Hozzátette, szerinte Csercseszov kiváló munkát végez a Ferencváros edzőjeként, és nem hiszi, hogy egyelőre távozna a zöld-fehérektől.

"Szerintem addig a Népligetben marad, amíg a Bajnokok Ligája csoportkörébe nem vezényeli az FTC-tválaszolta a Feyenoordban csodás karriert befutó exválogatottunk, akit nem lepett meg a Fradit sújtó ijesztő tavaszi sérüléshullám. - Olyan kulcsjátékosok dőltek ki a sorból, akik távolléte nagyban közrejátszott abban, hogy a Fradi kiesett az Európa Ligából. Mivel nem vagyok a csapat közelében, nem tudom, hogy a sérülések oka a játékosok alul vagy túledzettsége. Csercseszov azt a hibát aligha követte el, hogy a regeneráló edzéseket félvállról kezelték a népligeti edzőközpontukban. Minderről kikérem majd a véleményét a közös amúr-vadászatunkon.





 





Ezeket olvastad már?
Büszkeség és tartalom: megjelent a Sport 2023 évkönyv

Büszkeség és tartalom: megjelent a Sport 2023 évkönyv

Új kedvencet ünnepel a Fradi-tábor, Sztankovics gyöngyszemet talált

Új kedvencet ünnepel a Fradi-tábor, Sztankovics gyöngyszemet talált

Messi hiába könyörgött, Guardiola keményen beintett neki

Messi hiába könyörgött, Guardiola keményen beintett neki

Bugyi nélkül vág neki az éjszakának a bevállalós bombázó

Bugyi nélkül vág neki az éjszakának a bevállalós bombázó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás