RETRO RÁDIÓ

"Kettős győzelemre számítok" - Lipcsei Péter szerint nem fog hibázni Marco Rossi együttese

Lipcsei Péter, a Ferencváros legendája szerint a magyar labdarúgó-válogatott kettős győzelemmel kezdheti az évet.Megosztás
Szerző: SzS
2023.03.21. 15:00
magyar válogatott lipcsei péter Marco Rossi

Lipcsei Péter a Ferencváros legendás játékosa, 58-szoros magyar válogatott futballista elmondta, kettős győzelmet vár a magyar válogatottól a soron következő két mérkőzésen. Marco Rossi együttese csütörtökön (19.30, tv: M4 Sport) Észtországot fogadja, hétfőn pedig Bulgáriát látja vendégül Eb-selejtezőn (20.45, tv: M4 Sport).

Lipcsei Péter
Fotó: Árvai Károly

"Mivel az észtek elleni meccs úgynevezett felhozó találkozó, nyilván mindenki által méltán elvárt a magyar győzelem – nyilatkozta a Soroksár NB II-es együttesének edzőként dirigáló Lipcsei. - Így vagyok ezzel én is, nem kétséges a sikerünk, bár az észteké harcos erényeket csillogtató legénység, viszont a tudásuk aligha ér fel a mieinkével. Az Eb-selejtezők előtt Marco Rossi szövetségi kapitány megint keresi a megfelelő embereket, több olyan játékost kipróbál, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. A cél egyszersmind az, hogy jövő hétfőn a bolgárokat az első Eb-selejtezőnkön megverjük. A magam részről ezt is biztosra veszem, kettős győzelemre számítok."

Lipcsei szerint mindkét meccsen sok múlhat a válogatott egyik legnagyobb sztárján, Szoboszlai Dominiken, illetve a Ferencváros kapusán, Dibusz Dénesen.

"Egyértelműen a Leipzig futballistájától, Szoboszlai Dominiktól várom azt, hogy karmester legyen Észtország ellen. Klubtársa, Orbán Willi kiegyensúlyozott formája megnyugvás a védelem tengelyében. Fejjel és lábbal is kiváló, kifogástalanul futballozik. Dibusz Dénest klasszis kapusnak tartom, a Fradi játékosa az utóbbi időszakban fontos magyar bajnoki, illetve nemzetközi kupameccsen védett, és kiemelkedően látta el a feladatát."

Ezeket olvastad már?
Őrült menetbe csöppent a Fradi, az új edző már mindenbe belekóstolt

Őrült menetbe csöppent a Fradi, az új edző már mindenbe belekóstolt

Szexi bombázókkal erősít a Spíler TV csapata

Szexi bombázókkal erősít a Spíler TV csapata

Less be a falatnyi csipke mögé, csodát rejt a szőke bombázó melle

Less be a falatnyi csipke mögé, csodát rejt a szőke bombázó melle

Fel a fejjel Marco Rossi, Dárdait rég hallottuk így beszélni

Fel a fejjel Marco Rossi, Dárdait rég hallottuk így beszélni

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás