„Rendbe kell tenni a fejeket” – Dibusz Dénes csalódottan értékelt Leverkusenben

Kétgólos vereséget szenvedett a Ferencváros a Bayer Leverkusen otthonában a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.03.10.
Módosítva: 2023.03.10.
dibusz dénes Fradi Ferencváros leverkusen Európa Liga

A mérkőzés elején és végén is gólt kapott a Ferencváros, így 2-0-s vereséget szenvedett Leverkusenben. A magyar csapat kapusa, Dibusz Dénes a meccs után az M4 Sportnak elmondta, a visszavágó előtt rendbe kell tenni a fejeket.

Leverkusen-Ferencváros
Kétgólos vereséggel utazik haza a Ferencváros Leverkusenből – Fotó: Kovács Tamás

„Kár az eredményért, több volt ebben a meccsben. A visszavágó nagyon nehéz lesz, összességében pariban voltunk a Leverkusennel. Az elején volt egy kis alárendeltség, gyorsan vezetést is szereztek, de 20 perc után rátaláltunk arra a játékra, ami működött, utána nem volt nagy helyzetük. Meg tudtuk valósítani, amit szerettünk volna, volt néhány helyzetünk, betalálhattunk volna. Nem volt benne a játékukban az újabb a gól, sajnos egy nagyszerű szabadrúgás után ők értek előbb oda a labdához. Elégedettek lehetnek ezzel az eredménnyel. Nekünk le kell vonni a tanulságokat, az edző is erről beszélt, a visszavágó más lesz. Más játékkal kell kirukkolni. Kulcsfontosságú lesz, hogy meg tudjuk-e szerezni a vezetést, rendbe kell tenni a fejeket."

A visszavágót egy hét múlva, március 16-án, a Puskás Arénában játsszák.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás