Most érkezett! Babos Tímea koronavírusos





A világranglista 106. helyén álló magyar teniszezőnő maga jelentette be a hírt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.08.
fertőzés

Nem igazán érzi szerencsésnek magát Babos Tímea, aki Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: őt sem kerülte el a Covid–19.

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nem vagyok túl szerencsés újabban Amerikában...

Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban stb., stb.), ahol 3 negatív Covid–19-tesztem volt. Onnan átrepültem ide, Charlestonba csütörtökön, és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést.
Mindezek ellenére a tegnapi koronavírustesztem POZITÍV lett. Azóta volt egy 2. tesztem, ami szintén ezt mutatta...„ – írta bejegyzésében a teniszező.

Nem tudja, hol fertőződhetett meg

Bár nem érti, hogyan fordulhatott elő, hogy elkapta a vírust, de a sportoló azt is elárulta, jelenleg alig vannak tünetei.

Fáj a fejem és a torkom picit, illetve 1 napig éreztem az izmaim fáradékonyságát, de ezt érthetőnek találtam, hiszen sokat készültem az idei első salakpályás versenyemre. Lejátszottam egy egyéni és egy páros meccset is, edzettem mellette, igazából csináltam a dolgom maximum erőbedobással, mint mindig.”

A bezártság a legrosszabb

Nem túl biztató egyelőre a helyzet. 10 napig kell bezárva lennem a hotelszobámban, ahol még ablakot sem tudok nyitni. Erkély nincs, kondifelszerelésem egyelőre szintén nincs.
Az edzőm szerencsére kétszer is negatív lett, így ő haza tud menni pénteken. Addig pedig megkértem őt és a WTA dolgozóit, hogy szerezzenek be nekem egy biciklit és pár kondis felszerelést. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.

Továbbra is egyértelműen azt mondom, hogy az egészség az első és legfontosabb és nagyon remélem, hogy nem lesznek tüneteim a következő napokban sem.

Úgyis érkezem majd a beszámolókkal!
Sok puszi és kitartás Mindenkinek!” – zárja beszámolóját Babos Tímea.





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás