Őszkezdő ruhacsere és javító műhelymunka

A cserebere mellett ruhajavításra is hívunk titeket. Ha kiszakadt a kabátod zsebe, hosszú a nadrágod szára, vagy kilyukadt, akkor hozd magaddal azt is, és segítünk megjavítani!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.14.
ruhacsere műhelymunka javító

Nyaralás után nem fért be a bőröndöd tartalma a szekrénybe? Az iskolakezdéssel előmásztak olyan ruhák, amiket már nem is tudod, mikor vettél fel utoljára? Hozd el a már nem hordott darabokat az Újbudai Ifjúsági Kör ruhacseréjére, a Bartók Béla út 29. szám alatti, B29 közösségi térbe.

Őszkezdő ruhacsere
Szombaton irány a B29!

A ruhacseréről: nem csupán a gazdát cserélő tárgyakra, hanem a tulajdonosok történeteire is szeretnénk hangsúlyt fektetni, ezért mindenki saját asztalt kap, ahol a kincsek közötti válogatás közben egy kicsit megismerhetik egymást a volt és leendő tulajdonosok. Ideje felfrissíteni a ruhatárad? Hozd el jó állapotú, megunt, tiszta ruháidat és cseréld el őket! Pár megkötésre kérlek figyelj oda:
Legyen a nyárvégi és őszies ruháké, cipőké, kiegészítőké a főszerep. 

Olyan darabokat hozz, amik jó állapotúak, te is szívesen felvennéd őket, csak valamiért éppen nincsen rá szükséged. Legyenek a ruhák tiszták. Maximum annyi ruhával (női, férfi és/vagy gyerek) érkezz, hogy elférj az asztalodnál, lehet ruhaállvánnyal is készülni. Jöhetnek kiegészítők is! A megmaradt ruhákat hazaviheted, vagy valamennyit mi is el tudunk vinni adományozási céllal.

Időpont: szeptember 14., 10.00-13.00

Helyszín: B29 Ifjúsági Közösségi Tér (Budapest, Bartók Béla út 29, 1114)









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás