Belépő nélkül mozizhatunk a csillagos ég alatt





Igazi csemegékkel készül nyárra a Kultik Terasz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.18.
Módosítva: 2023.06.18.
szabadtéri mozi program film

A nyár egyik kedvenc programja a szabadtéri moziélmény. A Kultik terasz idén is a Corvin Plaza tetőkertjén várja a filmrajongókat, ráadásul ezen a nyáron belépőjegy nélkül élvezhetjük a klasszikus és modern filmeket.

mozi
Fotó:  Pixabay

Június 15-én nyílt meg hagyományosan a Kultik Terasz Corvin Plaza. Az idei nyár újítása, hogy ingyenesek a vetítések, mindössze a büfében van egy minimális fogyasztási limit, ami 1400 forint. Itt a klasszikus mozis büfé csemegéi kaphatók, popcorn, nachos, üdítők és minden, ami egy klasszikus moziban is megtalálható.

A szabadtéri mozi a nyár folyamán számos klasszikus és új, népszerű alkotást is műsorra tűz majd.

A szabadtéri mozi befogadóképessége 150 fő, a mozivászon pedig igazi különlegesség, aminek köszönhetően a szabadban is kifogástalan a moziélmény. A Kultik egyedülálló airscreent használ, ami egy óriási, felfújható vászon és akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, miközben pehelykönnyű és ellenáll a viharos szélnek is. A különleges szabadtéri moziban a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, a hűvösebb estéken pedig beburkolózhatunk az ingyenesen biztosított puha, meleg takarókba is.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás