Biztos elhelyezkedés, magas fizetés, megbecsült munka? Irány a könyvelői szakma! (x)

A könyvelő olyan, mint a fociban a kapus. Hiába a jó támadósor – például az üzleti növekedés – vagy bármi egyéb, ha nincs egy stabil pont, védelmi háló az egész elképzelés mögött. A könyvelő az a szakember, aki mindent is kézben tart, és mindenre tudja a választ, de még azt is, mit kell kérdezni. Talán az utolsó, akitől a munkáltató kicsit is sajnálja a pénzt, és az egyik leginkább becsben tartott pozíció.

Megosztás
Szerző: PR cikk
Létrehozva: 2024.07.02.
PR cikk pécs könyvelés karrier állásajánlat
Hogy lehet valakiből könyvelő?
Könyvelői állások – vidéken is nagy szükség van a szakértelemre 
Fotó: freepik.com

Könyvelői állások – vidéken is nagy szükség van a szakértelemre

Akár a fővárosban, akár vidéken, kisebb városokban vagy falvakban szeretnénk elhelyezkedni, könyvelőként igencsak jók a lehetőségeink. Ennek oka leginkább az, hogy mindenhol szükség van rájuk és szakértelmükre. Persze az olyan városokban, ahol több a cég és vállalat, még több könyvelői pozíciót hirdetnek. Így van ez a Mecsek lábánál, Pécsen is.

Nézzük csak meg, milyen munkalehetőségek várnak a helyiekre. Pécsett könyvelői állás szakirányú végzettséggel, versenyképes jövedelemmel – ilyen és ehhez hasonló pozíciókat hirdetnek rendre a pecsallas.hu oldalán, ahol folyamatos megtalálhatjuk az aktuális és releváns, lokális munkákat.

Mennyit lehet keresni könyvelőként?

A könyvelők jól képzett, magasan kvalifikált munkaerőt jelentenek, akik az egyik legfontosabb pozíciót töltik be minden vállalkozás, önkormányzat vagy egyéb intézmény mindennapjaiban. Épp ezért a megbecsültségük is igencsak magas, amit a munkáltatók gyakran magas fizetéssel is honorálnak. De mérlegképes könyvelőként, főkönyvelőként, szakmai tapasztalattal még tovább és tovább is lehet lépkedni a ranglétrán. Nem elképzelhetetlen akár a milliós nagyságrendű fizetés sem.

Hogy lehet valakiből könyvelő?

Azt nem mondanánk, hogy könnyen, de a lehetőségek biztosan megvannak, Pécsen főleg. Az egyetemi közgazdaságtudományi képzés az egyik legszínvonalasabb az egész országban, de a különböző oktatási és képző intézmények, mint például a Penta Unió is megtalálható a városban. A tananyag persze nem könnyű, és nemcsak megtanulni, megérteni is szükséges azt – és sok múlik majd azon is, a gyakorlatban hogy látjuk át a dolgokat. Aki viszont el akar indulni a pályán, annak Pécs remek opciókat kínál – mind a képzési lehetőségeket, mind a munkahelyeket tekintve.

(x)

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás