Megoldások kis lakásban élőknek





Tény: egy lakásban soha nincs elég hely. Még egy 200 négyzetméteres lakás is észrevétlenül tele lesz, a pincékről, tárolókról más nem is beszélve. De sokan élnek olyan garzonokban, vagy kisméretű lakásban, ahol az alapvető dolgok elhelyezése is nehézkes. Nekik kínálunk pár jó ötletet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.14.
tippek

1. Minden asztalnak legyen fiókja, a dohányzóasztalnak alsó polca, ahova lehet pakolni.

Fotó: Shutterstock

2. Az ajtókra is lehet pakolni. Számos felfüggeszthető tároló alkalmatosság kapható már, amibe táskákat, cipőket, sálakat lehet helyezni, és nem kell egy külön bútor ehhez. A kamra ajtajának belesén lóghat a partvis, a porszívó csöve is.

Fotó: Shutterstock

 

3. Aminek lehet, legyen kereke. Nagy segítség, ha a bútorok könnyen mozdíthatóak, legyen szó egy vendégségről, vagy csak egy vasárnap délutánról, ahol a család a szőnyegen társasozik. Csak arrébb toljuk az asztalt, fotelokat, és máris lesz tér.

Fotó: Shutterstock

4. Felhajtható ágy. A szerencsések – akiknek nagy hálószobája van – furcsán néznek a felhajtható ágyra, pedig az elmúlt évtizedek egyik legjobb találmánya.

Fotó: Shutterstock

5. Asztalokból is létezik felhajtható- ill. összecsukható változat. Nem kell kerülgetni egy nagy étkezőasztalt, elég csak akkor kihajtani a lapját, amikor mindenki körbeüli. Azokban a konyhákban, ahol pedig nincs hely normál méretű asztalnak, szereljünk a falra egy felhajtható falapot.

Fotó: Shutterstock

6. Gondolkozzon a sarkokban is! Ne hagyja üresen, függőlegesen elhelyezett, sarokba tervezett polcokra, szekrénybe nagyon sok minden fér.

Fotó: Shutterstock

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás