Kiderült, meddig tart az indián nyár és mikor tér vissza az eső

A hétvége időjárására nem lehet panasz!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.18.
indiánnyár ősz eső

Az embert próbáló nyár után az ősz is megmutatta a kevésbé barátságos arcát, ám most végre úgy tűnik, meseszép idő vár ránk. Kérdés persze, hogy meddig élvezhetjük a váratlanul beköszöntött indián nyár örömét?! Jöjjenek a részletek! 

Mesés őszi hétvégére van kilátás (Fotó: Pexels/Nataliya Vaitkevich – Képünk illusztráció)

A Köpönyeg.hu meteorológiai portál prognózisa szerint legközelebb csak a jövő hét közepén számíthatunk csapadékra, a hőmérséklet pedig mindössze 21-22 fokig esik vissza. Most pedig nézzük, mit jósolnak erre a hétre!

Csütörtökön gyengén felhős lesz az ég sok napsütéssel. Jó hír, hogy csapadék nem valószínű. Bár hajnalban helyenként pára és köd képződhet, de ezek gyorsan eloszlanak. A hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.
Pénteken szintén nem várható csapadék. Bár az északkeleti szél néhol élénkebbé válhat, a hőmérséklet napközben 21–26 fok közé emelkedik.

Szombaton és vasárnap ragyogó napsütéses, kellemes, kora őszi idő várható. Csapadékra sehol sem kell számítani. Az északkeleti szél enyhe marad. A hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul, így tökéletes idő ígérkezik kinti programokhoz és sétákhoz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás