Felemás napok jönnek az időjárásban: ez vár ránk!





A beköszöntő tavasz nem cáfol rá változékony hírére.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.02.29.
időjárás meteorológia hőmérséklet

Bár az eddigi csodás időjárás nyomán nyilván sokan letették a télikabátot, azért nem árt, ha nem süllyesztik még el a gardrób mélyére, a következő napokban ugyanis megint szükség lehet rá. A Köpönyeg előrejelzése szerint ugyanis változékony lesz a felhőzeti kép, és péntektől már csapadék is kinéz. 

Itt a tavasz, máris ravasz Fotó: Máté Krisztián/Képünk illusztráció

Pénteken erősen felhős, vagy borult időre számíthatunk. Szórványosan alakul ki eső, zápor. A szél is megerősödik, és az előző napokhoz képest valamivel hűvösebb, 12–17 fok lehet

A hétvégén a napos és a felhős ég váltogatja majd egymást. Szombat délelőtt még borongós lesz az ég, főleg a Duna–Tisza közén záporesőkkel. Délután délnyugat felől csökken a felhőzet. A csúcshőmérséklet 15 fok körül valószínű.

Vasárnap a reggeli párásság megszűnése után sok napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. A délkeleti szél nagy területen lesz élénk. Kellemes tavaszi idő várható 15 fok körüli maximumokkal.

Hétfőre megint elromlik az idő, a derűsebb délelőtt után délután fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és estefelé délnyugaton már újra esőt várnak. Marad a 15 fok körüli hőmérséklet, vagyis télies hidegtől azért nem kell tartanunk – a Köpönyeg meteorológiai portál előrejelzése szerint.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás