A Szamos Gourmet-ban megtanulhatod a bonbonkészítés fortélyait.
Májusban újraindul a Szamos Csokoládé Iskola! Papp Tímea cukrász megmutatta nekünk, hogyan készül a mennyei Szamos-desszert, de ami még ennél is jobb: bárki elmehet megtanulni, és aztán készítheti otthon is. Mi már belekóstoltunk – csinálni is jó, hát még enni!
A Szamos Gourmet Ház pazar büféreggeli-kínálata és a most debütált Kukorica Jancsi tányérdesszert mellett további meglepetésekkel készül a vendégeknek. Újraindul a Szamos Csoki Iskola, amely a Kossuth téri cukrászdában is nagy sikerrel működik.
Hosszabb és rövidebb kurzusok közül választhatunk, de egy csokoládédesszert elkészítését mindenképpen elsajátíthatjuk, méghozzá úgy, hogy testközelből láthatjuk a fortélyokat a szakembertől,
majd megkapjuk a kezünkbe az eszközöket, és már csinálhatjuk is. Fantasztikus élmény már a munka is, a hevített, majd visszahűtött 70%-os csokoládémasszával dolgozni, hát még a végeredmény!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre