RETRO RÁDIÓ

Szamos Gourmet csokoládéiskola – vigyázz, kész, rajt!





A Szamos Gourmet-ban megtanulhatod a bonbonkészítés fortélyait.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2023.05.01.
Módosítva: 2023.05.01.
Szamos csoki-suli

Májusban újraindul a Szamos Csokoládé Iskola! Papp Tímea cukrász megmutatta nekünk, hogyan készül a mennyei Szamos-desszert, de ami még ennél is jobb: bárki elmehet megtanulni, és aztán készítheti otthon is. Mi már belekóstoltunk – csinálni is jó, hát még enni!

Mehet a formába a hevített, 70%-os  étcsoki – Fotó Fodor Erika

A Szamos Gourmet Ház pazar büféreggeli-kínálata és a most debütált Kukorica Jancsi tányérdesszert mellett további meglepetésekkel készül a vendégeknek. Újraindul a Szamos Csoki Iskola, amely a Kossuth téri cukrászdában is nagy sikerrel működik. 

Hosszabb és rövidebb kurzusok közül választhatunk, de egy csokoládédesszert elkészítését mindenképpen elsajátíthatjuk, méghozzá úgy, hogy testközelből láthatjuk a fortélyokat a szakembertől,

Papp Tímea elárulja a bonbonkészítés titkát – Fotó: Fodor Erika

majd megkapjuk a kezünkbe az eszközöket, és már csinálhatjuk is. Fantasztikus élmény már a munka is, a hevített, majd visszahűtött 70%-os csokoládémasszával dolgozni, hát még a végeredmény!

 





 





Ezeket olvastad már?
Medvehagymás sauté gombával és csirkecsíkkal

Medvehagymás sauté gombával és csirkecsíkkal

Hamis somlói – Így mentsük meg a húsvétikalács-maradékot!

Hamis somlói – Így mentsük meg a húsvétikalács-maradékot!

Béla Bácsi várja a vendégeket kóstolni, akár minden héten!

Béla Bácsi várja a vendégeket kóstolni, akár minden héten!

Egy kis egészséges nassra vágysz? Itt találsz nyers vegánt is!

Egy kis egészséges nassra vágysz? Itt találsz nyers vegánt is!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás