
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
A spárga, bár kicsit szokatlan, kicsit macerás az elkészítése, de meglepően finom és egészséges.
Thorsten Ehrke budapesti rokonokhoz jött látogatóba kedvesével. A magyar családnak egy friss spárgából készített ebéddel mutatkozott be.
„Németországból hoztam a spárgát, nem tudtam, hogy Magyarországon is gyönyörűt lehet kapni. Olyan sok finom magyar ételt kaptam már itt, például a fantasztikus csirkepaprikást, hogy most szerettem volna én is valami finomat készíteni, amit otthon szoktunk enni” – mondta Thorsten, aki a friss spárgát hollandi mártással, húsgombóccal és főtt burgonyadarabokkal tálalta.
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre