Itt a tízmilliószoros nap, erre a csillagjegyre ma rátalálhat a szerelem!

A Baknak ma kisimulnak az idegei, a Halak összezavarodhat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.23. 08:00
napi horoszkóp csillagjegyek tízmilliószoros nap szerelem

Napi horoszkóp – 2024. október 23., szerda

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai ünnepnap spirituális szempontból is kiemelt jelentőségű. Idén ugyanis éppen október 23-ra esik az év utolsó tízmilliószoros napja. Nagyon szép napra számíthat, és ha használja a pozitív gondolkodás erejét, akkor most bevonzhatja a jót az életébe.

szerelem, kapcsolat, csillagjegy, horoszkóp
A szingli Nyilasra ma a szerelem is rátalálhat (Fotó: Pixabay – Képünk illusztráció)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon formában lesz, szinte szárnyalnak a gondolatai és olyan dolgokat is megláthat, megérthet maga körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmét. Ne lepődjön meg, ha ma hirtelen választ talál egy régóta függőben lévő kérdésre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerdán, a tízmilliószoros napon ne csodálkozzon, ha nagyobb siker vár önre, mint ahogyan számított rá, vagy több pénzhez, vagy elismeréshez jut, mint amit eredetileg gondolt. Bárhogyan is lesz, ne kérdőjelezze meg a szerencséjét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Remek energiák hatnak önre is. Érdemes ezt a mai napot felhasználni arra, hogy pozitív gondolkodással, őszinte segítőkészséggel bevonzza a jót az életébe. Ma nagyot léphet előre a hosszú távú terveivel is, mert a Skorpió energiák most nagyon jó ráérzéseket jeleznek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Most úgy tud valakin segíteni, talán egy rászorulón, hogy nem is kell mélyen a zsebébe nyúlnia, lehet ez néhány kedves, támogató szó is, vagy konkrét fizikai segítség. Egy ilyen gesztust mindig sokszorosan ad vissza az Univerzum!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgysem fogja kibírni valami házi munka, vagy kertészkedés nélkül a mai szabadnapot. Nem baj. Bárki bármit mond, ön akkor érzi jól magát, ha rend van ön körül, és látja a munkája eredményét. De délután talán képes lesz lazítani. Ha nem, akkor a konyhában alkothat valami csodát…

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerdán egy rég nem látott ismerősével hozhatja össze a sors. Olyan rég találkoztak, és most úgy érezheti, a közös gyökerek ellenére, mintha két külön bolygón élnének. A meghatottság, a szeretet mégis erősebb lehet. Az is lehetséges, hogy új ismeretséget köt egy nagyon lenyűgöző emberrel.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap ma belép a jegyébe, és ezzel kezdetét veszi a Skorpió hava. Most érdemes eltervezni, mit szeretne elérni a következő egy hónapban, amikor minden a kezére játszik, és közel kerülnek az álmai. Ma tízmilliószoros nap van, és pozitív gondolkodással tovább erősítheti ezeket a kedvező tendenciákat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Több szinten is különleges ez a nap. Inspiráló hatások érik, és egy beszélgetés során olyan információkat kap, amiket nagyon jól tud majd hasznosítani. És persze szuperül érzi magát, főleg, ha nagyobb társaságba megy. A szingli Nyilasra a szerelem is rátalálhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma igazán kisimulnak az idegei. Több dologra jut végre ideje. Nem kell kapkodnia. Ez megnyugtató. Délután viszont számíthat egy vitára. Ezt könnyen megelőzheti, ha nem veszi személyesnek azt, amit másik mond…

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerdán, az év utolsó tízmilliószoros napján a legfontosabb, hogy higgadtan és pozitív szemléletmóddal reagáljon mindenre. Ilyenkor a gondolatok és cselekedetek ereje visszaszáll ránk. Mutassa ki a háláját az ön körül lévő embereknek!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kissé összezavarodhat. Annyi mindenről volt szó. Annyi emberrel egyeztetett, de a végén az egész egy nagy kuszaság lett. Nem egészen tudja, hogy ki mit akar. Mi lenne, ha azt tenné, amihez önnek leginkább kedve van?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás