Szuperhold érkezik: mágikus erővel ragyogja be az éjszakai égboltot – így hasznosítsd az energiáit!

Október 17-én érkezik az év páratlan látványossága. A Szuperhold igazi csodatévő erővel bír, amit hasznosíthatsz te is, mindent részletet megtudhatsz a cikkünkből.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.10.16. 19:00
telihold szuperhold mágikus holdtölte energia

Igazi kuriózumban lehet része az éjszakai égbolt szerelmeseinek: október 17-én holdtöltekor a Hold a szokásosnál is közelebb kerül a Földhöz. A Hold ebben a fázisában ilyen közelségben sokkal nagyobbnak, fényesebbnek tűnik, ami miatt a köznyelv el is nevezte a jelenséget szuperholdnak. Az idei évben a maga 357 ezer kilométeres távolságával ez lesz a legközelebbi szuperhold, ami felragyog az éjszakai égbolton.

szuperhold
Ne hagyd ki a szuperhold elképesztő fényességének látványát október 17-én Fotó: Pezzetta Umberto

Brutális energiák szabadulnak fel

A telihold emberi szervezetre gyakorolt hatása, ma már tudományos tény, ám a lelki életünkre gyakorolt hatásával kapcsolatban sokan szkeptikusak. Azok, akik hisznek a természet erejében úgy vélik, a telihold idején az energiák megsokszorozódnak, vagyis ha valaki ilyenkor vág bele valamibe, jó esélye van rá, hogy siker koronázza vállalkozását. Nos, a szuperhold még ezt is felülmúlja és igazi energiabombává válik.

Fókuszálj a vágyaidra

Az asztrológia szerint szuperhold idején sokkal könnyebben megvalósíthatóak az emberek tervei, így ilyenkor érdemes a kitűzött célra fókuszálni. A fókuszt segítheti, ha este meggyújtasz egy gyertyát, lágy zenét kapcsolsz, illetve megpróbálod lecsendesíteni a tested és a lelked. A vágyott képet érdemes a lelki szemeiddel látni, hiszen minél kézzel foghatóbb a kívánság, annál könnyebb dolga van az univerzumnak.

szuperhold
A szuperhold képes megsokszorozni az energiákat Fotó: Pezzetta Umberto

A negatív energiákat is felerősítheti a szuperhold

Míg az ősi orvoslás is a kiteljesedés időszakának tartotta a telihold időszakát, ma sokan erőtlennek, ingerlékenynek érzik magukat ilyenkor. Ez a furcsaság azzal magyarázható, hogy a Hold ereje a negatív energiákat is képes megsokszorozni. Másképp hat a telihold azokra, akik testben és lélekben jól vannak és másképp hat azokra, akik épp valamilyen traumát élnek át, válságban van az életük. Érdemes ezen a napon letenni a terheket és pozitív gondolatokkal megtölteni az elmét, hogy maximálisan kihasználhasd ennek a csodálatos energiabombának a hatásait.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás