Ma olyan meglepetés vár egy csillagjegyre, amely befolyással lesz még a jövő hétre is

A meglepetés az egész környezetét érinteni fogja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.18. 08:00
horoszkóp csillagjegy meglepetés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken egy fontos ügyben kellene döntenie, de talán úgy érzi, hogy ez most nem fog menni, mert sok részlet homályos. Ha nem biztos önmagában, ne hagyja magát sürgetni, abból csak egy későbbi bonyodalom kerekedik. Az idő megoldást hozhat erre a dilemmára is.

horoszkóp, csillagjegy, asztrológia
A meglepetés az egész környezetét érinteni fogja Fotó: Metropol

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Bika Hold szembenállásba kerül a Skorpió Merkúrral. Ez azt jelzi, hogy most ellentmondásba kerül az, amit érez, azzal, amit az esze diktál. Ha döntenie kell, halassza el! Rövidesen tisztázódnak a körülmények és az érzései is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma lehetséges egy meglepetés, amely az egész környezetét érinteni fogja és befolyással lehet a jövő hétre is. Talán egy bejelentés, vagy egy váratlan fordulat hozza mindezt, ami alaposan felkavarja az állóvizet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne hagyja magát letéríteni az útjáról! Átalakul néhány dolog a munkában, de nem biztos, hogy ez mindenkinek elsőre egyformán tetszeni fog. Igyekezzen hát egyeztetni és megszerezni minél több mindenki támogatását, de ne inogjon meg akkor sem, ha ez nem mindenkinél sikerül.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken még ön is elbizonytalanodhat a Hold és a Merkúr szembenállása miatt, de ha úgy érzi, hogy tudja, mit kell tennie, akkor csinálja és ne kérdezze, hogy valaki más hogyan véleményezi mindezt. Cselekedjen határozottan és kellő önbizalommal és meglátja, egyszerre mások is támogatni fogják.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Idegesítő olyan emberekkel beszélgetni, akik csakis kizárólag a saját véleményüket hangoztatják. Ma egy ilyen emberrel lehet konfliktusa és bár bizonyára alaposan fel fogja bosszantani a dolog, elbír vele.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A pénteki napja tele lesz lehetőségekkel, a Mars és az Uránusz pedig egy váratlan eseményt, fordulatot is jelez, ami beindítja ön körül a stagnáló dolgokat. Ne aggódjon feleslegesen semmin, egyszerűen csak vágjon bele abba, amihez kedve van. Ma valahogy minden olyan könnyed lesz ön körül, használja ki a lehetőségeit!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken ahhoz, hogy egy dolgot végre átlendítsen a holtponton, elszántságra lesz szüksége, és ha valamit igazán akar, bizony ki kell mozdulni érte a komfortzónájából. De most érdemes erőfeszítést tenni, mert a Mars és az Uránusz kedvező fényszöge sikereket jelez.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken a Mars és az Uránusz fényszöge mutatja, hogy valami beindul ön körül, aminek a jelentősége később fog bebizonyosodni. Minden esetre most figyelj a jelekre, élesítse ki az "antennáit", hogy azonnal tudjon reagálni mindenre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Mars az akaraterő, a cselekvés, az Uránusz pedig a váratlan fordulat. Most kedvező fényszögbe kerülnek, ami jelzi, hogy egy új pozíció nyílik meg ön előtt hamarosan, ami lehet egy új munka, de az is lehet, hogy egy emberi kapcsolata helyeződik át egészen új alapokra. Mindez új lendületet adhat most mindennek ön körül.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénteken még puskaporos lehet a levegő a tegnapi telihold miatt, és ha nem figyel oda eléggé, még ön is belekeveredhet egy veszekedésbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb lesz ön körül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma könnyen lehet, hogy kiakad valakire, aki talán nem megfelelően viselkedik önnel és az ösztönös reakciója az lehet, hogy el is mondja neki a véleményét erről. Mielőtt azonban beolvasna neki, igyekezzen rájönni, miért viselkedik így.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás