Ez a csillagjegy izzadhat szombaton: könnyelmű flört hoz a fejére bajt

Mit tartogat a szombat az egyes csillagjegyeknek? Napi horoszkóp szeptember 14-re.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.14.
napi horoszkóp csillagjegy horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold szombaton már délelőtt a Vízöntő jegyébe lép. Ez nagyon vidám hangulatot hoz. A Vízöntő játékos jegy, ma minden olyan dolgot, ami ehhez köthető, különösen élvezni fog. Szeret például kártyázni? A nagy, elvont beszélgetéseknek is kedvez ez a holdállás.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vigyázzon, mert kényes helyzetbe sodorhatja magát szombat este. Most különösen fontos, hogy érezze, hol húzódnak a határok, amiket nem kellene átlépni. Ha könnyelműen flörtöl, azt a párja nagyon félreértheti.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Minden a lehető legjobban alakul szombaton. Végre valódi nyugalomra, békére talál, és nincs oka a panaszra. A Vízöntő Hold és a jegyében járó Jupiter csodálatos fényszöge valamiben kivételes szerencsét vagy jó fordulatot jelez.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton lazítson, pihenjen. Teheti aktívan is, a lényeg, hogy még csak eszébe se jusson a munka, a pénz, vagy bármilyen probléma. Tudatosan kerülje most ezeket a témákat. Szerencsére a Vízöntő Hold hoz olyan izgalmas híreket, amik elterelik a figyelmét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szombaton úgy érzi, mindenért önt nyaggatja a család, vagy éppen mindenben önre támaszkodnak, és egy percnyi nyugta sincs tőlük. Jelezze nekik, hogy önnek is szüksége lenne egy kis pihenésre!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Rázós héten van túl, nagyon sok minden történt önnel, amitől kimerültnek érzi magát. Szombaton nem is kellene semmi mást tennie, mint csak pihenni és pihenni. Úgyis egész napra rossz időt mondanak, olvasgasson, hallgasson zenét, süssön egy sütit!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Harmonikus napnak ígérkezik a szombat. Nem is bánja, hogy végre otthon lehet. Találja ki, mit csinálna szíve szerint, s ne csak a többiek kéréséhez alkalmazkodjon. Lehet ma határozott, és kiállhat a saját igényei mellett. Alkalmazkodjanak most a többiek!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon kimerítette ez a hét, de sokra is haladt, büszke lehet magára. Nem is vágyik másra szombaton, csak a pihenésre. Töröljön magából minden problémát, és csak arra figyeljen, hogy visszatöltse az energiáit. Persze a barátait azért ne hanyagolja el. A Vízöntő Hold nagy beszélgetéseket jelez.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon izgalmas témák merülnek ma fel. Lehet, hogy csak egy pletyka, vagy valamilyen komolyabb hír kelti fel az érdeklődését, de biztosan sok szó esik majd róla. A Jupiter valamiben nagy szerencsét hoz, lehet, hogy éppen a pénzügyekben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma valójában nagyon jól érezhetné magát, mégis folyamatosan ugrik mindenre. Nagyon könnyen robban, ami a kimerültség jele. Vegye észre, amikor türelmetlenné válik, és ilyenkor próbáljon minél mélyebben lélegezni. Koncentráljon a jó dolgokra: bőven jut belőlük!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A hétvégén a jegyében jár a Hold, úgyhogy most igazán elemében lesz. Lesz alkalma mindenre, amit szeret: nagy beszélgetések, érdekes témák, hírek, elmélyült eszmecserék. Ráadásul a Jupiter, a nagy szerencse planétája kedvező fényszöget vet a Holdra: valamiben kivételes lehetőséget hoz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jó kedve lehetne, de a viselkedésével bosszanthatja a környezetében valaki. Mielőtt nagyon felhúzná rajta magát, picit álljon meg, és gondolkodjon el, milyen tükröd tart ön elé az illető? Miért irritálja ennyire? A Vízöntő Holdnál értékes felismerései lesznek.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás