Nagy a baj: ma pattanásig feszülnek ezek a csillagjegyek

Szerdán a Mars vitát, veszekedést jelez. Ön nagyon elhamarkodott tud lenni, mikor elragadja az indulat, és ma sajnos olyasmit is a másik fejéhez vághat, amit pedig nem is gondol komolyan. Fékezze magát!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.25. 08:00
félreértés kedvezőtlen vita horoszkóp

2024. szeptember 25.

Horoszkóp
 

Fotó: Pexels (illusztráció)


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ahogy tegnap jó felismeréseket hozott a Merkúr, most félreértéseket okozhat, mert a Neptunusz bezavar a képbe. Lehet, hogy félrehall valamit, vagy a másik felejti el, miben egyeztek meg. A Hold Mars együttállása miatt ráadásul most cseppet sem lesz türelmes hangulatban...



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Mars a Rák jegyében van. ráadásul most kedvezőtlen fényszögben. Ez sértődékenységet mutat. Alaposan gondolja meg, érdemel-e annyit az ügy, mint amennyit tulajdonít neki. Nagyon túlzó reakciói lehetnek a mai napon.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerdán valakivel, akivel a viszonya nem mondható éppen rózsásnak, történhet valami, ami mindent megváltoztat önben. Előfordulhat, hogy eddig kritikusan szemlélte az illetőt, de ma ez átfordulhat egy őszinte beszélgetésnek köszönhetően.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold, az uralkodó bolygója kedvezőtlen fényszögben van a Marssal, ami meg a jegyében jár. Emiatt nagyon ellentmondásossá válik a viselkedése, különösen, ha párkapcsolatról, vagy családi kapcsolatokról van szó. Próbáljon ki valamilyen relaxációs technikát.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerdán, ha szerelemről vagy épp barátságról van szó, ellentmondásos helyzet alakulhat ki és talán felmerül önben az is, hogy akivel eddig biztonságban tudta magát érzelmileg, talán mégsem annyira megbízható. Találjon rá módot, hogy tisztázza a helyzetet!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerdán úgy alakulhat, hogy egy bizonyos ügyben a sorsra kell hagyatkoznia, mivel olyan tényektől függ egy ügy kimenetele, amikre nincs ráhatása. Ez pont jó "lecke" arra, hogy megtanuljon bízni. Várja meg, milyen kockát dob önnek most a gép.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerdán kiderülhet, hogy valaki, aki az ön száméra sem közömbös, nagyon jó véleménnyel van önről, ami egy kezdődő barátság, vagy akár szerelem első lépése lehet. Most csak arra figyeljen, hogy ne akarjon túl gyorsan haladni.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a jegyében jár, és nagyon vonzóvá teszi, meg persze ön is sokkal nyitottabb, szívesebben flörtöl, vagy kezdeményez. Ha szingli, akkor különösen legyen figyelmes, mert talán észre sem veszi, de valaki nagyon kerülgeti.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerdán a Mars vitát, veszekedést jelez. Ön nagyon elhamarkodott tud lenni, mikor elragadja az indulat, és ma sajnos olyasmit is a másik fejéhez vághat, amit pedig nem is gondol komolyan. Fékezze magát!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Időnként hajlamos lehet arra, hogy bizonyos emberekkel szemben túlságosan nagy elvárásokat támasszon, melyeknek azután ők nem igazán tudnak megfelelni. Ma valaki lehet, hogy épp emiatt panaszkodik önre a háta mögött. 



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyázzon a félinformációkkal, félreértésekkel a mai napon, mert a Merkúr és a Neptunusz fényszöge több ilyet is jelez. Ezt azzal védheti ki, ha mindent feljegyez, vagy többször is rákérdez. Estére viszont nagyon jó hangulatot mutat a horoszkóp. 



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy érzi, hiába igyekszik, hiába szorgalmas, mert ma a pozitív hozzáállása ellenére is kritikával szembesülhet, amit talán igazságtalannak érez majd. Mondja meg egyenesen a véleményét! A másik át fogja gondolni a dolgot.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás