
Üzen az univerzum: Egy csillagjegy igazán biztató híreket kap ma
Gondolja meg alaposan, kinek a véleményére ad.
Ezt kell tenned, ha igazán finom aranygaluskát akarsz enni.
Kelt tésztát készíteni nem olyan egyszerű feladat, sokan félnek is tőle, pedig csak egy-két trükköt kell ismerni hozzá, hogy mennyeien foszlós, igazán puha, egyszóval tökéletes legyen a kelt tészta! A Mindmegette videójából kiderül a titok.
A foszlós, puha kelt tészta receptje az alapanyagokon, pontosabban azok hőmérsékletén is múlik. A lisztet a hűvös kamrában, a tojást, a tejet, a vajat és az élesztőt pedig a hűtőben tároljuk. Ahhoz azonban, hogy a tészta tökéletesre keljen minden alapanyagnak szoba-hőmérsékletűnek kell lennie.
A kelt tésztából készíthető kürtőskalács sütőben sütve, foszlós ostoros kalács, amerikai fahéjas csiga, azaz cinnabon, bukta, és sok más finomság mellett aranygaluska is.
Gondolja meg alaposan, kinek a véleményére ad.
Mostantól másképp tekintesz a beszélgetésekre!
Egy nő étolajat használva próbált lebarnulni.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre