
Ez nem a tavaszi fáradtság: ezért lehetsz most nagyon kimerült
Megszólalt az orvos, aki több jó tanáccsal is szolgál.
Ezt kell tenned, ha igazán finom aranygaluskát akarsz enni.
Kelt tésztát készíteni nem olyan egyszerű feladat, sokan félnek is tőle, pedig csak egy-két trükköt kell ismerni hozzá, hogy mennyeien foszlós, igazán puha, egyszóval tökéletes legyen a kelt tészta! A Mindmegette videójából kiderül a titok.
A foszlós, puha kelt tészta receptje az alapanyagokon, pontosabban azok hőmérsékletén is múlik. A lisztet a hűvös kamrában, a tojást, a tejet, a vajat és az élesztőt pedig a hűtőben tároljuk. Ahhoz azonban, hogy a tészta tökéletesre keljen minden alapanyagnak szoba-hőmérsékletűnek kell lennie.
A kelt tésztából készíthető kürtőskalács sütőben sütve, foszlós ostoros kalács, amerikai fahéjas csiga, azaz cinnabon, bukta, és sok más finomság mellett aranygaluska is.
Megszólalt az orvos, aki több jó tanáccsal is szolgál.
Tényleg ennyire egyszerű lenne? Vagy pont ettől ilyen nehéz?
Ezt a meglepő dolgot még a magyarok többsége sem ismeri!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre