
„Egy ártatlan kiütéssel kezdődött a fejemen, majd masztektómiára volt szükségem, hogy megmentsék az életem”
Súlyos árat fizetett, hogy egészséges legyen.
Ezt kell tenned, ha igazán finom aranygaluskát akarsz enni.
Kelt tésztát készíteni nem olyan egyszerű feladat, sokan félnek is tőle, pedig csak egy-két trükköt kell ismerni hozzá, hogy mennyeien foszlós, igazán puha, egyszóval tökéletes legyen a kelt tészta! A Mindmegette videójából kiderül a titok.
A foszlós, puha kelt tészta receptje az alapanyagokon, pontosabban azok hőmérsékletén is múlik. A lisztet a hűvös kamrában, a tojást, a tejet, a vajat és az élesztőt pedig a hűtőben tároljuk. Ahhoz azonban, hogy a tészta tökéletesre keljen minden alapanyagnak szoba-hőmérsékletűnek kell lennie.
A kelt tésztából készíthető kürtőskalács sütőben sütve, foszlós ostoros kalács, amerikai fahéjas csiga, azaz cinnabon, bukta, és sok más finomság mellett aranygaluska is.
Súlyos árat fizetett, hogy egészséges legyen.
Elnyerte a világ legféltékenyebb nője címet.
Egyeseknek meg van írva a csillagokban az élethosszig tartó, mesés gazdagság.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.