
Halálos veszélyt jelenthet ez a vitamin: azonnal visszahívták a népszerű készítményt!
Egy népszerű étrend-kiegészítő termékcsaládot hívtak vissza.
Ezt kell tenned, ha igazán finom aranygaluskát akarsz enni.
Kelt tésztát készíteni nem olyan egyszerű feladat, sokan félnek is tőle, pedig csak egy-két trükköt kell ismerni hozzá, hogy mennyeien foszlós, igazán puha, egyszóval tökéletes legyen a kelt tészta! A Mindmegette videójából kiderül a titok.
A foszlós, puha kelt tészta receptje az alapanyagokon, pontosabban azok hőmérsékletén is múlik. A lisztet a hűvös kamrában, a tojást, a tejet, a vajat és az élesztőt pedig a hűtőben tároljuk. Ahhoz azonban, hogy a tészta tökéletesre keljen minden alapanyagnak szoba-hőmérsékletűnek kell lennie.
A kelt tésztából készíthető kürtőskalács sütőben sütve, foszlós ostoros kalács, amerikai fahéjas csiga, azaz cinnabon, bukta, és sok más finomság mellett aranygaluska is.
Egy népszerű étrend-kiegészítő termékcsaládot hívtak vissza.
Íme, a válasz!
Minden körülmények között kitartanak egymás mellett.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.