Nincs több ázott kutyaszag: luxusparfümöt dobtak piacra ebeknek – Videó!

Nem csak a tehetős gazdik, de négylábú kedvencük is illatfelhőben úszhat.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.06.
kutyaparfüm drága illatszer luxuscikk

Hihetetlen, de igaz: az ikonikus Dolce&Gabbana cég váratlant lépett, és egy négylábúak számára megálmodott parfümöt dobott piacra. A Fefé fantázianévvel illetett illat 85 fontba, vagyis körülbelül 40 ezer forintba kerül majd. A cég társalapítója, Domenico Dolce kedvenc kutyájáról, Feféről nevezte el a parfümöt, melynek reklámplakátján stílusosan a négylábú kapott helyet.

Smiley kutyája miatt fenyegettek meg egy nőt Budapesten /
Kutyák számára is elérhető már a Dolce & Gabbana luxusparfüm (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

A cég leszögezte, hogy az illat használatát állatorvosok hagyták jóvá, és használata biztonságos a négylábúak számára. A DailyStar ugyanakkor felkeresett egy állatvédő szakértőt, Fabian Riberst, aki kifejtette, miért tartja felesleges dolognak a luxusparfümöt.

A legtöbb kutya számára gyártott piperetermék olcsó, nincs 15 angol font (7 ezer forint). Az a tény, hogy ilyen magas áron dobják piacra ezt a parfümöt, azt jelentheti, rá akarják venni az embereket, hogy olyan dologra költsék el a pénzüket, amiből nagyon kevés hasznuk van. Persze a te döntésed, hogy mire költöd a pénzed! Nyilván egy gazdag demográfiai csoport számára ez új lehetőség lesz a pénze elköltésére, ami frusztráló egy olyan időszakban, amikor az átlagemberek küszködnek a megélhetéssel. 

– fejtette ki Rivers, aki azt is elmondta, hogy bár egészségügyi szempontból nincs negatív hatása az illatszernek a kutyák számára, attól még nem biztos, hogy az ebek örülnének neki, ha egy illatfelhő befolyásolná a szaglásukat.

Nem lepne meg, ha a kutyák a szagot zavarónak, vagy kellemetlennek találnánk!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás