Horoszkóp: jó dolgokat hoz a mai nap azoknak, akik csak sodródnak az árral

Ma csak hagyja és engedje, hogy történjen, aminek történnie kell. Semmivel sem jut előre, amit görcsösen erőltet. Inkább figyeljen befelé. Az értelem és az érzések harmóniában vannak a mai napon, és megláthatja a megoldást több ügyben is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.06.
Módosítva: 2024.08.06.
együttállás pénz hangulat találkozás horoszkóp

2024. augusztus 6.

Horoszkóp


 

Fotó: Pixabay / Pixabay (Illusztráció!)


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Szűz Hold és a Vénusz együttállása jó közérzetet jelez. Nagyon jó ez a nap ismerkedésre, randira, kimondottan romantikus hangulatban lehet. Ráadásul még a munkával, feladataival is jól tud haladni.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma csak hagyja és engedje, hogy történjen, aminek történnie kell. Semmivel sem jut előre, amit görcsösen erőltet. Inkább figyeljen befelé. Az értelem és az érzések harmóniában vannak a mai napon, és megláthatja a megoldást több ügyben is.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr már hátrál, ami jócskán hozhat akadályokat. Elküldött, de meg nem érkezett e-mailek, félinformációk, félreértések nehezíthetik meg a kommunikációt. Amit tehet: minden ilyesmit ellenőrizzen kétszer is!



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Gyakran rejtegeti az érzéseit, de most ne tegye. Bárkivel találkozik, aki fontos a szívének, mondja el neki, mennyire örül, hogy láthatja. Legyen vele őszinte, tárja fel a szívét. A Hold és a Vénusz együtt áll, és nagyon harmonikussá teszi a napot!



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most beléphet az életébe egy nagyon izgalmas személy, látszólag a semmiből. Ez a találkozás felkavarhatja az érzéseit, s kicsit zavarba is hozza. Nem lesz könnyű helyzetben, mert ez nem ígérkezik egy egyszerű kapcsolatnak.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vénusz tegnap óta már az ön jegyében folytatja útját. Ne lepődjön meg, ha ön is sokkal érzelmesebb lesz, mint amilyen korábban volt. Már ma este is nagyon vágyik a párjára. Ha még keresi a társát, jó esélyei nyílnak, hogy olyan partnerre találjon, aki viszonozza az érzéseit.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz jegyet váltott, és mostantól pár hétig szerencsés lehetőségeket jelez a pénzügyekben. Akár már ma is nem várt pénz állhat a házhoz, vagy olyan pénzt kap meg, amiről régen lemondott magában…



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon jól hat önre a Vénusz jegyváltása. A Szűzbe lépett, ami föld elemű energia, és ez kiegyensúlyozottságot hoz. Az ön élete is harmonikusabbá, békésebbé válhat. Szerencsés lehetőségeket jelez önnek a szerelem bolygója, akkor is, ha párkapcsolatban él, és akkor is, ha még keresi a társát.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma valószínűleg meghívást kap valamilyen társasági eseményre. Ha eleinte nem érezne hozzá kedvet, akkor is el kellene fogadnia. Ahogyan evés közben jön meg az étvágy, úgy a hangulata is egyre jobb lesz estére. Később ön is rájön, kár lett volna mindezt kihagyni…



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók kedden a munkában hozhatnak szerencsés fordulatokat. Érdemes picit átgondolnia, mit és hogyan tenne a jövőben, vagy mi az, amin szíve szerint változtatna. Elindíthat valami újat, ha akar.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Szűz Vénusz különleges találkozás lehetőségét jelzi. Olyan partnerrel ismerkedhet össze, aki nagyon mélyen megérinti a lelkét. Vonzerejének, a kisugárzásának nem tud ellenállni. Éljen a lehetőséggel mindenképp, de csak akkor, ha még nincs párkapcsolata.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A hátráló Merkúr miatt egy kis kommunikációs nehézség és félreértés nehezíti a munkáját. Ennek oka, hogy rendkívül türelmetlen, ami persze érthető, hisz haladni akar. Legyen kicsit türelmesebb, és gondolja át a következő lépést!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás