Közbeszól az univerzum: ezeknek a csillagjegyeknek forgatja fel az életét a Kék Hold

Július 21-én, vasárnap felragyog a Kék Hold, amely bizony számos csillagjegy életét felforgatja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.18.
Módosítva: 2024.07.18.
Kék Hold sorsfordító horoszkóp

Hétvégén ismét Kék Hold ragyog majd fel, amely felkavarja az állóvizet. Sok konfliktust hoz és szembeállít önmagunkkal is. Olyan kérdések megválaszolására kényszerít, amelyet eddig igyekeztünk elodázni, mert fájdalmas és nehéz döntést kell hozni.

Fotó: Shutterstock 

KOS

Komoly kérdésre kell végre választ adnod: mi a fontosabb, a család vagy a karrier? Eddig nem tudtál dönteni – vagy inkább nem akartál. Jó hír, hogy az univerzum nem is azt akarja tőled, hogy egyik vagy másik mellett tedd le a voksodat. Sokkal inkább azt, hogy megtanuld, hogyan lehet a kettőt összeegyeztetni. Teliholdtól függetlenül neked mindig csak arra szabad fókuszálnod, ami aktuális. Így nem fogsz annyira elfáradni, mintha folyton ilyeneken őrlődnél…

 

BIKA

Nem lesz egyszerű hétvégéd, figyelned kell nagyon magadra! A közlekedésre és a beszédedre is. Így elkerülhetsz számos balesetet és konfliktust. Semmiképp se akard a saját igazadat ráerőltetni a másikra! Most sokkal okosabb, ha engedsz. Akkor is, ha ez a nehezebb. Meglátod, ha még most fájni is fog elengedni a látszólagos igazad, a végén te fogsz nyerni.

 

IKREK

Érzékenyen fog érinteni a Kék Hold, mert nem vehetsz meg mindent, amit csak szeretnél – már persze, ha nem szeretnél eladósodni. A mostani bolygóállások ugyanis óvatosságra intenek, figyelned kell arra, hogy a bevételed és a kiadásaid összhangban legyenek. Pénzügyi gondjaid lesznek, ha nem fogod vissza magadat. Itt a nyár, jön a nyaralás, már elkezdődtek a nyári leárazások, sok szép színes holmi csábít a kirakatokból. De bölcsebb, ha vársz egy kicsit.

 

RÁK

Ez a blue moon = telihold a második, ami a párkapcsolatodat és minden más kapcsolatodat próbára teszi. Ezt nevezik szakítópróbának. Ha van párod, akkor legyél vele megértő, türelmes és elnéző! Nem baj, ha határozottan azt gondolod, hogy neked van igazad. Hagyd rá! Vagy be kell vállalnod a szakítás kockázatát. Tedd fel a kérdést magadnak: „Megéri?”! Ha nincs most párkapcsolatod, akkor is toleránsnak kell lenned mindenkivel. Sajnos bárkivel konfliktus adódhat.

 

OROSZLÁN

A vasárnapi telihold emlékeztet, hogy csak te tudsz vigyázni magadra. A mostani telihold a betegség-egészség terén érint téged. Ha egészséges vagy, akkor vigyázz magadra! Már ismerned kell önmagadat annyira, hogy tudd, mikor merülnek az „elemeid”, ill. hogyan kell feltöltened. Amennyiben betegeskedsz, számíts rá, hogy telihold napján felerősödhetnek a tüneteid. Pont azért, hogy ne vedd félvállról. Itt az ideje, hogy végre tegyél a gyógyulásodért.

 

SZŰZ

Örülhetsz, mert téged nem érint közvetlenül ez a telihold. De teljesen nem úszod meg a kihívásokat. Egyrészt a gyerekek okoznak fejtörést: a vakáció közepén továbbra is kérdés, milyen értelmes programmal lehetne lekötni kimeríthetetlen energiájukat. A Rák vizes programot, a Bak kézműveskedést javasol nekik, ill. neked is. Egy autómosás slaggal, vagy egy kerítésfestés nekik buli. Másrészt a barátaid vagy kollégáid lehetnek ingerlékenyek. Legyél velük is elnéző!

 

MÉRLEG

Úgy érzed, hogy alkalmatlan vagy, és nem tudsz egyszerre két helyen teljesíteni. Legalábbis ez a félelmed. Ez már a második telihold, ami azért generál elégedetlenséget, hogy foglalkozz a témával. Június 22-én is hasonló témával küzdöttél. Ha akkor nem jöttél rá, akkor itt az ideje: fontos a családod és a hivatásod is. Mindkét területen megállod a helyed, de nem egyszerre, hanem egymás után. Mindig csak arra koncentrálj, ahol éppen vagy! A másikra majd utána…

 

SKORPIÓ

Lehet, hogy nagyszerűen beszélsz, érvelsz, és hallgatnak rád az emberek, de a vasárnapi „kék” holdas napon inkább maradj csendben! Ez a telihold konfliktust mutat a kommunikációban, amit csak passzívan lehet átvészelni. Így elkerülheted a méltatlan vitát. A másik terület a közlekedés. Közismert tény, hogy teliholdkor több a baleset. Ezt is megúszhatod baj nélkül, ha előzékeny, türelmes és előrelátó vagy. Neked kell a másik szándékát tudni. Ne bosszankodj emiatt!

 

NYILAS

Már kaptál figyelmeztetést június 22-én. A vasárnapi Kék Hold a pénztárcádon üthet léket. Szerencsére felkészülten ér ez, és kivédheted azzal, hogy vasárnap elő se veszed a pénztárcádat, bankkártyádat. Vagy ha muszáj vásárolnod, akkor írjál előre listát, és tényleg csak azt vedd meg, ami azon szerepel! Semmilyen extra kiadás nem megengedett, mert azonnal mínuszba mész. Az a jó hír, hogy ez csak egy napon tesz próbára téged. Közben ne sajnáld magadat!

 

BAK

Már másodszor tesz próbára a Rák Nap – Bak Hold szembenállása. Ahol a Hold jár, az az érzékenyebb fél. Vagyis megint te. Sértődés és szakítás is lehet a nap végére, ha nem tudod kivonni magad a telihold hatása alól. Csak az lehet megoldás, ha nem veszed személyesre. Akár a szerelmedről, akár más emberről van szó. 1 napot simán kibírsz. Ne hidd, hogy összefogott ellened az egész világ! Ha nem reagálsz azonnal, nem lesz baj. Másnap másképp látod majd az egészet.

 

VÍZÖNTŐ

Nem vagy felelőtlen. Csak egyszerűen van, amit túl könnyedén veszel. Pedig most az egészséged megőrzése a feladatod. Te tudod a legjobban, hogy a jó kondid elengedhetetlen ahhoz, hogy dolgozni tudj. A Rák vízjegy, a Bak föld. Ez megadja a választ, hogy hogyan vigyázz magadra. Víz = folyadékbevitel mértékét növelned kell, föld = fegyelem a táplálkozásban. Ez nyáron pont aktuális. Csak azt kell eldöntened, hogy milyen formában viszed be a folyadékot és az ételt.

 

HALAK

Életkortól függetlenül gyerekekkel, gyerekes felnőttekkel gyűlhet meg a bajod. Tombol a vakáció, és valami értelmes, tartalmas és pénztárcakímélő elfoglaltságot kellene találni. Ezt jelzi ez a blue moon. A másik téma lehet: ha még nincs gyermeked, és szeretnél, a teliholdtól nem leszel túl bizakodó ez ügyben. A harmadik lehetséges terület a belső gyermeked, az, aki ötévesen voltál. Neki is szüksége lenne vidám programokra. Határt a fantáziád szabhat…

Ha meg akarod tudni, mi az a Kék Hold, nézd meg az Astronet oldalán.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás