Érkezik az Oroszlán Nap, két csillagjegy is jól fog járni vele



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.23.
Módosítva: 2024.07.23.
Oroszlán Nap csillagjegy vidámság horoszkóp

2024. július 23.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mára is jut kis feszültség, de sok vidámság is, az Oroszlán Napnak köszönhetően. A bosszúságokat kezelje bölcsen, és ne hagyja, hogy a másik hangulata rányomja a bélyegét az ön lelkiállapotára (Halak Hold). Önnek igenis lehet jókedve a feszültségek ellenére is!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap fogadja érdeklődve azokat a híreket, információkat, melyeket egy ismerőse hoz, de arra azért ügyeljen, hogy minden ellenőrzés nélkül ne dőljön be mindennek. Nem biztos, hogy birtokában van minden részletnek!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Mars az Ikrekben jár és megadja neked a szükséges hajtóerőt, ambíciót mindenhez. Most nagyon energikus és lendületes vagy, valósággal sziporkázol. Arra figyelj, hogy ettől a rengeteg energiától néha picit „sok” lehetsz...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha ma elöntik az érzelmek, adjon bátran teret nekik! Nem igaz, hogy minden helyzetben erősnek kell maradnunk és azt kell elhitetni a környezetünkkel, hogy minden lepereg rólunk. Délután már a Halak jegyébe lép a Hold, és érzékennyé, empatikussá teszi.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valahogy minden olyan kényelmesen halad ön körül, és mindent olyan egyszerűen el tud majd intézni, úgy halad át a nehézségeken, mint a kés a vajon. Egy kedves mosoly minden ajtót megnyit ön előtt és az emberek is mintha sokkal kedvesebbek lennének önnel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valaki a közelében gondokkal küzd ma, de láthatóan ezzel egymaga szeretne megküzdeni. Ha így van, ne próbáljon meg segíteni neki, tanácsot adni, és ne is kérdezze arról, mi a probléma. Hamarosan ő maga fogja megkeresni, ha segítségre van szüksége.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy személyes ügy, egy a közelében kirobbanó vita látványa rossz érzésekkel töltheti el, pedig valójában semmi köze nincs az egészhez, pláne nem az okozója. Próbálja meg elszigetelni magát lelkileg ettől, főleg, ha amúgy sem tehet ellene semmit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy kisebb-nagyobb vita lehet ma az, ami önre vár, különösen akkor, ha aktívabban bekapcsolódik egy beszélgetésbe, amely a közelében kialakul. Igaza van, de most nem lenne taktikus, ha addig menne, amíg a másik ezt be nem ismeri. Hagyja őt is győzni néha!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma lehetséges, hogy valaki megpróbálja önre erőltetni az akaratát vagy megpróbálja befolyásolni. Ne hagyja, hogy ez sikerüljön neki, álljon ki inkább keményen magáért és legyen erős. Az Oroszlán Nap segíteni fogja ebben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bosszúság érheti, például hogy nem tud tartani egy határidőt. Talán külső körülmények miatt, de az is lehet, hogy önnek is van ebben felelőssége. Bárhogy is legyen, szervezze át a dolgokat, kérjen haladékot, hiszen ilyen az élet. Néha közbejön valami, időnként még önnél is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy ügyben valószínűleg útkereszteződéshez ér és komolyan el kell majd gondolkodnia azon, melyik irányba induljon el. Ha nem biztos önmagában, akkor húzza még egy kicsit az időt, de ha tudja, hogy merre van a jó irány, ne habozzon, vágjon bele!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma lesz valaki, akivel közel állnak egymáshoz és mindig jól érzi magát vele, és most mégis kialakulhat egy kisebb vagy nagyobb feszültség önök közt, amit talán egy aktuális kérdéssel kapcsolatos eltérő vélemény okoz. A kérdés az, hogy megér-e mindez ennyit? A válasz egyértelmű!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás