Ennek a 4 csillagjegynek a képviselői valódi angyalok

Mindig lehet rájuk számítani, csupa szív emberek, akiknek kicsordul a szíve. Persze ők sem tökéletesek, csak majdnem.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.16.
angyal csillagjegy Szűz segítőkészség őszinte

A csillagok mindig megmutatják az igazságot, nem lehet elbújni a bírálataik elől. Ezúttal azonban nagyon pozitív fényben tűnik fel 4 csillagjegy, vagyis azoknak a képviselői. Az Astronet összegyűjtötte az igazi angyali teremtményeket, ha te is köztük vagy, akkor igazán kedves, jószívű, jó ember vagy.

Lássuk! 

 

Bika

Jóindulatú és kedves. A Bika jegy a Vénusz uralma alatt áll, és a jegy szülötte valóban sok kedvességgel közelít másokhoz. Szelíd és állhatatos, és nehéz kihozni a sodrából – persze ha sikerül, akkor nem éppen a legangyalibb arcát mutatja, de alapvetően nagyon jó szándékkal közelít mindenkihez.

Fotó: Pixabay / Pixabay (Illusztráció!)

Szűz

Az őszinte segítőkészségben a Szűz a legerősebb. Lehet, hogy néha túlzásba esik, és beleszól olyasmibe is, ami nem az ő dolga, de abban biztosak lehetünk, hogy valódi jóindulat és segíteni vágyás van a tettei között. A Szűz nem szeret játszmázni, nyílt és becsületes. Ha valakit a szívébe zár, akkor tettekkel is bizonyítja szeretetét.

 

Mérleg

A legkedvesebb csillagjegy. Fontos neki, hogy harmónia uralkodjon a környezetében, és ezért mindent meg is tesz. Ő az, aki békét teremt, és összekapcsolja az embereket. Az igazságvágya is rendkívül erős, és nem megy el szó nélkül amellett, aki segítségre szorul.

 

Halak

A Halak jelében az összes 11 előző jegy tanulsága egyesül. Mindennel és mindenkivel együtt érez. Ez nem csupán empátia: nemcsak elképzeli, hanem át is éli a másik fájdalmát, ami persze nem veszélytelen… Fontos, hogy a saját jólléte legyen az első helyen, hisz csak ha jól van, akkor tud segíteni másoknak.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás