Heti horoszkóp: gyors változások jönnek ennek a csillagjegynek az életében!

A Rák sértődékeny felvillanásai elviszik a békét a hétköznapokból, a Skorpiót pedig hátba támadhatja valaki.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.27.
Módosítva: 2024.05.27.
kötelezettség csillagjegy horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Nem a legvidámabb, legkedvezőbb időszak lesz ez a pár nap. Rengeteg hétköznapi feladatot ad majd az élet, amelyeket rutinból megoldasz. Nem gördül eléd semmilyen akadály, nem lesz semmi gondod sem, csupán abból lesz eleged, hogy nem dob fel semmi.  

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Ez a hét meglehetősen problémás időszakot hozhat számodra, aminek nem örülsz túlzottan. Ahhoz, hogy jobban, magabiztosabban érezd magad, úgy gondolod, hogy megfelelő anyagi helyzet szükséges. A szerencse melléd áll, szép bevételeid lesznek.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Meglehetősen magabiztosnak érzed magadat ebben az időszakban, de gyakrabban kellene leszállnod a földre, és nem csak azt kellene tenned, amit szükségesnek és helyesnek gondolsz. Jobban oda kellene figyelned a tapasztalt emberek tanácsaira.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Egyre gyakrabban érzed úgy, hogy egyedül szeretnél lenni, még azoktól az emberektől is elhatárolódnál, akikhez mindig közel álltál. A sértődékeny természeted és az irreális elvárásaid nehézségekkel sújtják a hétköznapjaidat.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Egyre aktívabb vagy mostanában, ugyanis szeretnél többet kommunikálni a barátaiddal, és szívesen részt veszel a munkahelyi csapatod munkájában is. Ez az időszak gyümölcsözőnek ígérkezik a magánéletedben, megmutatkozik a kreativitásodban, és a gyerekeiddel való kapcsolatodban is.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Egyre több mindennel foglalkozol, de az igyekezeted ellenére nem számíthatsz gyors eredményekre. Mind a munkahelyi, mind a személyes ismeretségi körödben fokozatosan alakulnak ki a barátságok. Próbálj meg nem kapkodni, ragaszkodj a korábban elgondolt terveidhez.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Élénk, érzelmes és dinamikus időszak ez. Jókedvű vagy, tele kreatív energiával, gondolatokkal, amelyeket azonban nem mindig tudsz a megfelelő irányba terelni. A csillagok azt üzenik: ebben az időszakban nem szabad túlzottan ragaszkodnod az igazadhoz.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A hét eleje instabilnak bizonyulhat számodra. Nagy a veszélye annak, hogy valaki hamis illúziókba ringat, de fennáll az a lehetőség is, hogy valaki váratlanul hátba támad. Légy éber, de ne ess pánikba. Gyorsan elveszted a lelkesedésedet, és indokolatlanul hamar elfáradsz. Pihenj kicsit, mielőtt kiégsz.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Ez az időszak erőteljes ritmusváltást hozhat számodra. Az óvatosságot és a visszafogottságot felválthatja a meggondolatlan cselekedetek sorozata, és az agresszív viselkedés. A határozott elképzeléseid, kezdeményezéseid nehézségekbe ütköznek. A furcsa időszakban nagy segítséget jelentenek a barátok.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A hét eleje nehéz időszak lesz, ugyanis nyomasztóvá válik számodra, hogy egyre halmozódnak a teljesítetlen kötelezettségeid, adósságaid, amelyek nem feltétlenül anyagi jellegűek. Akaratodon kívül belekeveredhetsz mások vitáiba.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Hirtelen változásokkal, néhány esetben pedig akár megrázkódtatásokkal is járhat a hét eleje. Számíts arra, hogy olyan emberekkel vagy eseményekkel kerülhetsz szembe, amelyek arra kényszerítenek, hogy megváltoztasd a korábbi elképzeléseidet és módszereidet.

Halak
II. 20.–III. 20.
Számos átalakuláshoz, új tervek, elképzelések létesítéséhez és a régi kapcsolatok átalakulásához járul hozzá az elkövetkezendő időszak. Bár nem igazán vágysz most rá, de gyors változások jöhetnek az életed rendjében.
 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás