RETRO RÁDIÓ

Szemfülesnek kell lennie ezeknek a csillagjegyeknek ma

Szerdán különösen vigyáznia kell arra, hogy az önhöz befutó információk közül melyiket veszi készpénznek és melyiket kezeli fenntartásokkal. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki tudatosan, vagy akár véletlenül, de megpróbálja félrevezetni.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.03.
Módosítva: 2024.04.03.
fenntartás szabadságvágy kapcsolat horoszkóp

2024. április 3.

Horoszkóp 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerdán megtapasztalja, hogy most jó időre félreteheti a félelmeit a jövővel kapcsolatban, mivel dolgai egyre jobban alakulnak. A Nap a Kos jegyében jár, így most tényleg csak annyit kell tennie, hogy nyomja a gázpedált. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma valaki az útjába állhat és igyekszik valamilyen módon akadályokat görgetni ön elé. Lehet, hogy meg kell küzdenie vele, de esély van arra is, hogy egyszerűen elkerüli az illetőt. Egyébként pedig vidám napja lesz, mert a Vízöntőben jár már a Hold, és gondoskodik a jó hangulatról. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerdán sokkal megfontoltabbnak kell lennie az átlagosnál, mivel egy váratlan feladattal találkozhat napközben és emiatt nem a szokott módon kell eljárnia az ügyben. A Merkúr hátrál, ezért könnyen lehet az is, hogy segítséget, támogatást kell kérnie valakitől, hogy ki tudjon mászni szorult helyzetéből. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy helyzetben döntenie kell, és ez nyomaszthatja. Már egy ideje őrlődik a két dolog között és nagyon nehezen sikerül elindulnia egyik, vagy a másik irányba, de ma egy előérzet, egy hír, vagy egy váratlan esemény hatására megvilágosodhat, miután tudja majd, mi a helyes irány. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerdán történhet valami, amivel nem számolt. Mérlegeljen, hogy mennyit ér meg önnek ez a dolog. Lehet, hogy egy vitával hosszabb távra elveheti a kedvét valakinek attól, hogy megsértse a határait, de az is lehet, hogy ezzel csak végül ront a helyzeten. 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lehet, hogy vannak gondjai, vannak akadályok az életében, de a legfontosabb dolgok rendben vannak és az, amivel kapcsolatban talán ma éppen bosszankodik, az helyrehozható. Erre kellene koncentrálnia, amikor akadályba ütközik. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold a Vízöntőben jár, emiatt felerősödik a szabadságvágya, és úgy érzi, több mozgástérre lenne szüksége. Ne feledje azonban, hogy ez mindig viszonyítás kérdése. A nagyobb szabadság időnként nagyobb magánnyal is jár. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha úgy érzi, hogy az élete valamely területe nem a megfelelő ösvényen halad, akkor szerdán eljöhet az ideje annak, hogy elinduljon egy új úton. Ha például nem becsülik meg eléggé azok, akik körülveszik, akkor már csak a saját maga érdekében is muszáj változtatnia. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerdán visszatérhet az életébe a múlt. Attól azonban nem kell tartania, hogy megismétlődnek a régi dolgok. Az már nem jöhet vissza újra, hiszen már ön sem ugyanaz az ember. Amivel harcolnia kell, az csupán egy belső félelem. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerdán ismét egy erőteljes lépést tehet abba az irányba, hogy az életében egyensúlyba kerüljenek a munkával és a magánélettel kapcsolatos célok. Bármit is csinál, egyre jobban csinálja, egyre kevesebb idejét emészti fel és egyre többet tud a személyes dolgaival foglalkozni. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerdán különösen vigyáznia kell arra, hogy az önhöz befutó információk közül melyiket veszi készpénznek és melyiket kezeli fenntartásokkal. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki tudatosan, vagy akár véletlenül, de megpróbálja félrevezetni. 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerdán a megérzései arra figyelmeztetik, hogy valami nem stimmel ön körül. Könnyen lehet azonban, hogy most félreviszi az intuíciója, és mindez csak egy film, hír, vagy a múltban bekövetkezett esemény hatására fészkelte bele magát az agyába.

 

Ezeket olvastad már?
Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás