Heti horoszkóp: ez a hét egyszerre öt csillagjegyet tesz boldoggá!





Van, aki számára sorsdöntő napok jönnek, de lesz olyan is, aki könnyed kalandokra, izgalmakra számíthat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.08.
Módosítva: 2024.04.08.
horoszkóp heti horoszkóp boldogság

Kos
III. 21.–IV. 20.
Az e heti sikered kulcsa a rugalmasságod lehet. A csillagok azt üzenik, hogy egy úgynevezett erőpróba vár rád. Ha nem engedsz a kísértéseknek, akkor a boldogság közel jár már. Ez a hét sorsdöntő lesz, ezt jobb, ha tudod.

Bika
IV. 21.–V. 20.
A csillagok azt tanácsolják, hogy ne félj a felelősségtől, ne hátrálj. A bölcsességed és a megértésre való hajlamod segít sikeresen megoldani az összes problémát, amelyet most nehéznek látsz. A boldog napok minden bizonnyal felcsillannak ezen a héten is, ebben ne is kételkedj.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Nem várt áttörés vár rád az életedben. A csillagok azt tanácsolják: várd meg, amíg a köd elkezd tisztulni. Hamar rájössz, hogy sokkal többet értesz a dolgokból, mint korábban gondoltad volna. Ritka esélyt kapsz arra, hogy bizonyítsd az igazadat, és boldog életet kezdj. 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ez a hét örömteli eseményekkel telik majd. A csillagok azt jelzik, hogy kisebb ünnepek, kellemes találkozások és vidám kalandok várnak rád. Élvezd az életet, és ne gondolj arra, hogy mi vár rád a jövőben. Minden jól alakul az elkövetkezendő napokban, és most ez a lényeg.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Biztosan fel tudsz jutni a csúcsra. A csillagok azonban arra figyelmeztetnek, hogy egy ponton érdemes toleranciát mutatnod. Szánj rá időt, és engedd meg magadnak, hogy felépülj, és elhidd: vége a szomorú időszaknak. Ha visszanyerted az erőd, akkor tudod kibontani a szárnyaidat.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Nehézségekkel találod magad szemben  a munkahelyeden, azonban ne ess kétségbe. A feladatod most mindössze annyi, hogy légy kitartó, és ne add fel az álmaidat az akadályok ellenére sem. A magánéletedben kellemes meglepetések és váratlan ajándékok várnak.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A héten idegtépő problémák adódhatnak a magánéletedben, mindennek ellenére azonban próbálj meg nem mindent a szívedre venni, és ne dramatizáld túl a helyzetet. Légy türelmes és megértő a szeretteiddel. Lehet, hogy a munkahelyeden is feszültség vesz körül, de ne aggódj – minden a javadra fog eldőlni.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Szinte buzog benned a tettvágy, és ez nem is véletlen, hiszen tele vagy energiával. Ne félj kockáztatni, nyugodtan próbálj ki valami újat. A magánéletedben sok váratlan esemény történhet, de ne veszítsd el a fejedet, és ne hozz elhamarkodott döntéseket.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Ezen a héten lehetőséged nyílik az anyagi helyzeted javítására vagy megszilárdítására. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, használj ki mindent, amit a lábad elé tesz a sors. A magánéletedben lehetséges egy kisebb nézeteltérés egy szeretett személlyel, de ez gyorsan elmúlik.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ezen a héten lehetőséged nyílik a felgyülemlett problémáid megoldására és érzéseid rendezésére. Ne feledd: amit most megtehetsz, ne halaszd későbbre. A magánéletedben ne félj kezdeményezni és megtenni az első lépéseket.  

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Új, nem várt lehetőségek nyílnak számodra, hogy fejleszd és kellemesebbé tedd az életedet, a magánéletedet. Ne hagyd elillanni a lehetőséget, használj fel minden erőforrást egy szebb jövő érdekében. A magánéletedben fontos, hogy figyelj az érzéseidre, és ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad a kétségek.

Halak
II. 20.–III. 20.
Kisebb nehézségekkel szembesülhetsz a munkában és a magánéletben. Ne ess kétségbe, és ne add fel. Próbálj kompromisszumos megoldást találni, és ne ragaszkodj kizárólag a saját álláspontodhoz. Légy óvatos a gyógyszerekkel, és ne próbálkozz az öngyógyítással.





 





Ezeket olvastad már?
Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás