Ezt a csillagjegyet ma el akarják csábítani – vajon sikerül?!





A Kosnak és a Skorpiónak is szenvedélyesen indul a napja, a Nyilasra áttörés vár.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.09.
napi horoszkóp csillagjegy csábítás

Napi horoszkóp – 2024. április 9., kedd

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Délelőtt még a Kos jegyében jár a Hold, és ön elemében lesz. Sok szenvedély, gyors energiák teszik boldoggá. Délután a Bika jegyébe lép a Hold, és lehűti a hangulatot, innentől a józanság uralkodik. Ennek is lehet örülni!

A Kosnak és a Skorpiónak is szenvedélyesen indul a napja! Képünk illusztráció 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden talán túlságosan is nagy hatással lehet önre egy hír, vagy egy információ és könnyen lehet, hogy hajlamos lesz messzemenő következtetéseket levonni belőle. Ne feledje azonban, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Várjon még egy kicsit! Délutánra már átlép a jegyébe a Hold, és higgadt döntést tud hozni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kedden az lesz az igazán lényeges, hogy a határidős munkákkal előre haladjon, de valaki talán igyekszik megakadályozni ebben és el akarja csábítani valami kellemes helyre egy kellemes programra. Gondolja végig, mi a fontosabb! Most arra biztatnánk, maradjon józan!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A tegnapi Kos újholddal valami újat indít el az életében. Ha valami új dologba fogunk, akkor gyakori, hogy van bennünk egy kis bizonytalanság, félsz, hogy valamit esetleg már az elején elrontunk. De ne adja át magát ennek az érzésnek, csak haladjon tovább egyenesen!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valószínűleg egy olyan dologgal kell foglalkoznia, amely meghaladja a tudásszintjét, vagy nincs benne elegendő gyakorlata. Ha így van, igyekezzen még időben segítséget kérni valakitől, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy nem megy. Vagy pedig szedje össze minden bátorságát, és ugorjon neki a kihívásnak!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma kiderülhet, hogy egy terve sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, nagyobb költséggel járhat, mint tervezte, úgyhogy fel van adva a lecke. Igazság szerint azonban csak egyetlen dolog jelenthet akadályt önnek: ha nem hisz magában eléggé!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden élvezheti a jó hangulatot, ami körülveszi, és ön is tegyen hozzá a pozitív érzésekhez. Különösen legyen ez igaz arra, ha valaki ma igyekszik egy kicsit közelebb kerülni önhöz. Nyugodtan megbízhat az illetőben az égi folyamatok szerint.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden délelőtt még a Kos jegyében jár a Hold, és ettől igazán szenvedélyes, túlfűtött hangulatban lehet, ezért igyekezzen kordában tartani a reakcióit. Főleg, ha olyan közegben van, ahol amúgy higgadtan kellene viselkedni. Délután már a Bika jegyébe lép a Hold, ettől ön is megnyugszik majd.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha valami nagyon nem akar sikerülni, akkor felmerülhet a kérdés, hogy minek erőltetni. Ma ezek a gondolatok kavaroghatnak önben – feleslegesen. Még ma meglehet az áttörés, és hirtelen a kezére játszanak a véletlenek is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden hirtelen új irányt vehetnek a dolgai. Könnyen keveredhet olyan helyzetekbe, amelyekben végül nem egészen ott köt ki, ahová indult. Ez történhet úgy, hogy egy beszélgetése vesz egészen más irányt, mint tervezte, de úgy is, hogy elindul valahová és út közben kell módosítani.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A délelőtt még csak-csak elmegy, de a délután unalmas rutinfeladattal telhet. Nem lehet minden nap izgalmas és érdekes, de ennek is meglehet az előnye. Például letudhat dolgokat, amik már nyomasztották egy ideje.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Délelőtt még a Kos jegyében jár a Hold, és nagy lendületet ad, de délután már a kényelemszerető Bika jegyén halad át, és ez lelassítja a dolgokat. Vegye fel ön is ezeket a nyugodt energiákat! Meglátja, többre jut végül, mint délelőtt!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás