Varázslatos szombat jön, íme 7 tipp, hogy a lehető legjobban kihasználd!





Kivételes nap lesz február 24. szombat. Ez lesz az év szökőnapja, ráadásul a telihold is erre a napra esik, és ha mindez nem volna elég: tibeti tízmilliószoros nap is ekkor van! Teremtő nap ez, amikor megalapozhatod a jövődet, a jócselekedet pedig tízmilliószorosan száll vissza rád.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.23.
univerzum tízmilliószoros pozitív szeretet

Az ilyen együttállás nagyon ritka: február 24-én, pontosan 13:32 perckor a hold szembekerül a nappal, ráadásul ez a nap az év szökőnapja és az idei első tibeti tízmilliószoros nap. Az asztrológusok szerint ezt a különleges időpontot érdemes kihasználni, most lehetőségünk adódik arra, hogy bevonzzuk életünkbe a jót és elengedjük a rosszat. Utóbbi azért is nagyon fontos, hogy a negatív gondolatok, a harag és a düh átadhassa a helyét a kedvességnek, szeretetnek. Ennek a jótékony hatásai az élet minden területén érezhetőek lesznek, legyen szó szerelemről, munkáról vagy egészségről. A dolgok pozitív fordulatot vesznek, csak célokat kell kitűzni magunk elé és bízni benne, hogy el tudjuk érni. Ehhez adunk 7 tippet, hogy minél jobban sikerüljön!

Abstract,Beautiful,Buddha,With,Sunset,Sky,Background
Budha szent ünnepei a tízmilliószoros napok, ilyenkor a tibetiek szerint a gondolat, a cselekedet és a szándék tízmilliószoros erővel hat – Fotó: Jacky Photographer /  Shutterstock

1. Visszaszáll rád a jó, amit másokért teszel
A legfontosabb, hogy ezen a varázslatos napon a jóra, a szépre koncentrálj. Készülj fel a pozitív változásokra, aminek az alapja a hit az égi gondviselésben.  

2. A próbatétel nem kudarc.

Ha nem úgy tekintesz a nehézségekre, mint kudarc, hanem meglátod bennük a fejlődés lehetőségét és a problémákat feladatként értelmezed, akkor a próbatétel az előrelépést és a pozitív energiák visszaáramlását szolgálja.
3. A tiszta elme befogadóbb.
Fontos, hogy erre a különleges, varázslatos napra tiszta elmével készülj, mert akkor sokkal hatásosabban üzennek a gondolataid az univerzumnak. Tisztítsd meg az elméd, meditálj, végezz spirituális gyakorlatokat.
4. A gondolataidnak teremtő ereje van. 

Hidd el, cseppet se mindegy, mit gondolsz! A tízmilliószoros napon ráadásul nyitva van elméd az ég felé, minden gondolatod erősebben hat. Vigyázz, mire gondolsz ezen a szombaton!
5. Mondd ki hangosan!

A negatív érzelmeket és gondolatokat hangosan ki kell mondani, így tudod elengedni. Ez persze nem azt jelenti, hogy bánts meg másokat, az is jó, ha csak magadnak, az üres szobában vagy legjobb barátnődnek, édesanyádnak mondod el, ami bánt. Utána megkönnyebbülsz és higgadtabban látod a dolgokat. 
6. A Földet egészségesnek képzeld el, ami tele van szeretettel.

Isten – vagy mondhatsz univerzumot is – feltétel nélkül szeret bennünket, ezért ha van is sok gyűlölet a világban, alapvető rezgésünk, egyben minden boldogság forrása a szeretet. A Földre gondoljunk úgy, mint egy egészséges organikus egészre, ami erős életösztönnel bír. Természetesen óvnunk kell és vigyáznunk rá. 
7. Oldd fel a problémáid és a gondjaid ezen a napon.

Ez a három különlegesség – a bolygóegyüttállás, a szökőnap és a tízmilliószoros nap – külön-külön is óriási lehetőségeket rejt, együtt azonban egy életben egyszer adódó varázslatos napot eredményez. Éppen ezért alkalmas arra, hogy most feloldd a problémáid és elköszönj a gondjaidtól. Ezeket alakítsd át feladatokká és cselekvési tervvé, meglátod, mindjárt jobban érzed magad! Nagyon fontos, hogy a tízmilliószoros napon a jó cselekedetek, pozitív gondolatok, a szeretet ereje visszaszáll mindenkire, méghozzá tízmilliószoros erővel!

A buddhisták hisznek benne

Budha szent ünnepei a tízmilliószoros napok, ilyenkor a tibetiek szerint a gondolat, a cselekedet és a szándék tízmilliószoros erővel hat. Teremtő napoknak is hívják, mert ilyenkor a gondolat ereje is tízmilliószorosan hat a buddhisták hite szerint. 2024-ben február 24. az első ilyen nap, a második május 23-án csütörtökön lesz, a harmadik július 9-én kedden, a negyedik pedig október 23-án szerdán – írja az astronet.hu

Hogy ráhangolódj a nagy napra, megosztunk veled egy meditációt:

 





 





Ezeket olvastad már?
Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás