„Meg fogunk halni” - pánikba estek a repülőgép utasai - Videó!





Az utasok azt hitték, meg fognak halni, amikor 24 perccel a felszállás után verekedés tört ki egy belföldi járaton.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.15.
balhé a repülőn

Az eset a Jetstar Melbourne-ből Brisbane-be tartó belföldi járatán történt. Mindössze 24 perccel azután, hogy a repülőgép a levegőbe emelkedett, kitört a verekedés a gépen, ami miatt a pilóta azonnal visszafordította a gépet Melbourne-be, és előzetes „figyelmeztetés nélküli” ereszkedésbe fogott, hogy elsőbbségi leszállást hajtson végre.

A verekedés mindössze 24 perccel a repülés megkezdése után tört ki a gépen Képünk illusztráció / Pixabay

A néhány perces heves verekedésben érintett mindkét férfit a rendőrség már várta a repülőtéren, és leszedték őket a gépből. Letartóztatásra azonban nem került sor. Nem sokkal ezután a járat újra elindult Brisbane-ba. Az eset szemtanúi azt nyilatkozták, hogy szerintük az egyik verekedő már a beszálláskor agresszíven viselkedett, és azt hitték fel sem fogják engedni a járatra - adta hírül a Daily Star. A verekedés kapcsán volt olyan utas, aki úgy érezte, hogy meg fog halni, amikor a gép figyelmeztetés nélkül landolt. A Jetstar szóvivője megerősítette, hogy a légitársaság: „zéró toleranciával rendelkezik a zavaró és sértő magatartással szemben”.

Utasaink és legénységünk biztonsága mindig az elsődleges számunkra”- tette hozzá, megköszönte egyúttal a repülő utasainak türelmét.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás