Nincs ötleted hova vidd párodat Valentin-napon? Íme pár mesés étterem a romantikus estéhez





Amennyiben romantikus vacsorával lepnénk meg kedvesünket a szerelmesek napján, az együtt töltött idő élményét különleges ízekkel és csodálatos helyszínekkel tehetjük emlékezetesebbé. Érdemes már most foglalni!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.10.
helyszín romantikus valentin életmód

Tegyük igazán emlékezetessé a szerelmesek napját, például egy romantikus vacsorával. A Fanny magazin olyan éttermeket ajánl, ahol a mennyei ízek mellett a meghitt hangulat is garantált!

Love,Magic,Ritual,With,Red,Candles,,Tarot,Card,Lovers,,Heart
Fotó: Vera Petruk

Élmény a csillagok alatt 

Igazán romantikus élményben lehet részünk a Budapesten található Jardinette étteremben, ahol február 14-én ínyenc Valentin-napi fogásokkal kényeztethetjük kedvesünket. A szerelmesek számára elkészített menüsorban találhatunk egyebek mellett mézes libamáj mousse-t, különféle krémleveseket és főételeket, amiket végül a desszertek tesznek édes élménnyé. A hölgyeknek és az uraknak külön fogásokkal készülnek. Elfogyasztásuk közben a főváros nyüzsgésétől sem kell tartanunk, ugyanis a gesztenyefák mellett kialakított télikertben tehetjük ezt, ahol lenyűgöző kilátás nyílik az esti égboltra. 

Cím: Jardinette, 1112 Budapest, Németvölgyi út 136. 


 

Meghitt romantika 

A Gyula szívében található Gusto étteremben elbújhatunk kedvesünkkel, ha hangulatos helyszínen fogyasztanánk el a romantikus vacsoránkat. Az étlapon egyaránt találhatunk nemzetközi és magyar fogásokat, amelyek alapanyagait helyi és környékbeli kistermelőktől szerzik be, hogy az ízélmény igazán minőségi legyen.

Cím: Gusto Restaurant, 5700 Gyula, Városház utca 15 


 

Lélegzetelállító látvány 

A Balaton mesébe illő hangulatáról télen sem kell lemondanunk. A Mala Garden Étterem teraszáról kitekintve ugyanis rálátunk Siófok Aranypartjára és gyönyörködhetünk a magyar tengerben. A hotel egzotikus kialakítása mellett a prémium minőségű alapanyagok gondoskodnak a kellemes vacsoráról. Az évente négyszer megújuló étlapon változatos fogásokat találunk, legyen szó újragondolt magyar ételekről, mediterrán vagy távol-keleti ízvilágról.

Cím: Mala Garden Étterem, H-8600 Siófok, Petőfi sétány 15/A 


 

Klasszikusok, kis csavarral 

A Debrecenben található Ikon Restaurant kínálatában magyaros alapokra épülő fogásokat kóstolhatunk meg, amiket fine bistro stílussal fűszereznek. Így a hagyományos ételek megjelenésükben kissé újragondolva köszönnek vissza a tányéron. Ha olyan helyre vágyunk, ahol ügyelnek arra, hogy az érkezés pillanatától a távozásig maradandó élményben legyen részünk, akkor az étterem kiváló választás lehet a kettesben elfogyasztott Valentin-napi vacsorához. 

Cím: Ikon Restaurant, 4025 Debrecen, Piac utca 23.


 

Minőségi ízek játéka 

A tatai Öreg tó partján lévő egykori birtokon találjuk a két Michelin csillagos éttermet, ami kiváló választás lehet, ha kényeztetnék az érzékeinket. A Platán Gourmet Étterem fogásaiban különféle ízek, színek, formák, illatok és textúrák kompozícióját fedezhetjük fel. A Platán Bisztróba betérve hazánk egyik legjobban felszerelt konyhájából érkeznek az ételek, ahol cukrászsüteményekkel is megédesíthetjük az együtt töltött estét. Valentin-nap alkalmával különleges ajánlatot is választhatunk. A vacsora után pedig lehetőségünk nyílik a közeli szobákban eltölteni az éjszakát. 
 

Cím: Platán Tata, 2890 Tata, Kastély tér 6. 

 









Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás