Munka vagy magánélet? Ezt a csillagjegyet ma választás elé állítja az élet





A Kosnak meg kell húznia a határokat, a Bakra újratervezés vár.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.06.
Módosítva: 2024.02.06.
napi horoszkóp csillagjegy magánélet választás munka

Napi horoszkóp: 2024. február 6.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden jobban kell ügyelnie arra, hogy egy kapcsolatában megőrizze a harmóniát, mivel a külső körülmények nem nagyon kedveznek ehhez. Húzza meg a határokat, amiket már nem lép át a szavak, megfogalmazás szintjén sem.

Fotó: Pixabay

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden legyen óvatos azzal, mi csúszik ki a száján, különösen akkor, ha az megjegyzést, vagy kritikát tartalmaz. Ma hamar belekeveredik egy kis sértődésbe, veszekedésbe. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tegye szóvá, ha valami nem tetszik, csak csomagolja be alaposan.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Önnek néha nehéz megnyílni még annak is, akit szeret, és ez a nehézség megakadályozza abban is, hogy egy beszélgetés során tisztázza az érzéseit. Ma valakinek őszintén meg kell mondania, hogyan vélekedik róla.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedden egy választás elé állítja az élet. Arról kell döntenie, hogy egy kérdésben a munkát, vagy a magánéletet tartja-e fontosabbnak. Ne feledje egy pillanatra sem, hogy a munkában könnyedén találhat helyettest, de a magánéletben aligha. Becsülje is meg jobban!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy témában fontos határkijelölés történhet, egy kérdést kell megvitatnia valakivel, aki talán nagyon közel áll önhöz és ennek során olyan részletek is előkerülhetnek, amelyek feszültté tehetik a légkört. Legyen kész a kompromisszumra, de azért ne söpörje a szőnyeg alá a problémákat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedden valakivel, akivel amúgy szinte teljesen egy hullámhosszon vannak, nem tudnak megegyezni. Ami önnek fekete, az neki fehér, ha ön jobbra indulna, ő biztosan a balt választja. Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget a dolognak, néha még a legjobbakkal is megesik...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden muszáj kiállnia magáért, ne hagyja, hogy mások mondják meg önnek, mi a helyes és mi nem. Ne kételkedjen magában, hiszen most pontosan tudja, hogy mit szeretne megtenni és annak mi a megfelelő módja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden ellenállásba ütközhet és a külső körülmények sem teszik lehetővé, hogy egy önnek fontos ügyben valódi előrehaladást érjen el. Ha pedig így van, kár erre fecsérelnie a drága idejét, így érdemes lenne addig olyasmivel foglalkoznia, amivel eredményt is elér.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kedden bármilyen lelkesedéssel is veti magát bele valamibe, ha túlságosan előreszalad, végül azt veszi észre, senki nincs ön mellett. Legyen egy kicsit türelmesebb a környezetével és hagyja, hogy utolérjék, és együtt haladhassanak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden valamilyen terve megvalósítása veszélybe kerülhet pénzügyi bizonytalanságok miatt, emiatt újra kell értékelnie minden ezzel kapcsolatos elképzelést. Tegye meg, legyen figyelmes és ki fog derülni, hogy alaptalan volt az aggodalom.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kedden komoly nyomást érzékelhet a környezete felől, hogy határozzon végre valamiről, vagy pedig tegyen meg egy döntő lépést valamilyen ügyben. Nem jó, ha engedi, hogy sürgessék! Majd ön eldönti, hogy mikor lesz készen, de ez legyen a saját joga. Addig pedig mindenki várjon a sorára.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Önnek nagyon jó az emberismerete, ösztönös tehetsége van a pszichológiához, és szinte belelát az emberekbe. Ezt a képességet gyakorolhatja ma: meg tudja előzni, hogy valaki elrejtse ön elől a kőkemény igazságot egy ügyben.





 





Ezeket olvastad már?
123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás