Erre a csillagjegyre ma egy különleges találkozás vár





A Kosnak bonyolult napja lesz, a Mérleg törődjön a lelkével!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.02.
napi horoszkóp csillagjegy találkozás

Napi horoszkóp – 2024. február 2., péntek

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma már a Skorpióban jár a Hold, ami miatt most minden komplikáltnak tűnik az ön számára, főleg érzelmi ügyekben. Talán a párja is totál másképp reagál, mint ahogy várta tőle, egy eléggé fontos ügyben, ami meg tovább bonyolítja a szálakat.

Fotó: Pixabay

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Tegye helyre a dolgokat most egy kicsit, és igazítsa ki a dolgokat az életében. Az nagy erény, hogy jószívű, és a fejlett felelősségérzete miatt szó nélkül kiáll másokért. Ma viszont világossá válhat, hogy valaki visszaél mindezzel. Tisztázza ezt a kérdést!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha azt érzi, hogy kicsit túl sok a lezáratlan ügy, folyamatban lévő feladat, és néha azt sem tudja, melyikkel kellene éppen foglalkoznia, akkor lehetséges, hogy a szervezéssel van gond. Mi az, amin tudna egyszerűsíteni? Ma gondolkodjon el rajta, hogyan is lehetne jobban menedzselni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vannak személyek, akiknek elegendő egy gesztus, vagy egy finom jelzés, és az illető azonnal kapcsol, mit szeretne. Ma könnyen lehet, hogy ez a módszer nem fog működni valakinél, így készüljön arra, hogy szinte szájbarágósan el kell mondania, hogy mit és hogyan szeretne.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken valakivel kapcsolatban gondjai lehetnek a megfelelő kommunikációval, amikor egy helyzetben úgy érzi, hogy a másik féllel talán nem is egy nyelvet beszélnek. Ha így van, semmiképp ne kezdjen vitába az illetővel, mert most tuti nem fogja meggyőzni. Engedje el az egész helyzetet!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken elfoghatja a kétség valamivel kapcsolatban, bizonytalan, hogy rendben vannak-e a dolgai. Ha így is van, ne lépjen azonnal! Az elkövetkező napok választ adhatnak egy sor ma felmerülő kérdésre és ezek közül egy talán elégséges magyarázatot kínál mindenre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Időnként úgy érezheti, hogy a vágyaitól, terveitől elválasztja egy akadály, amely nem önön kívül, hanem önmagában található. Ilyen esetekben a belső munka nem megúszható! Foglalkozni kell a lélek mélyén rejlő okokkal!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken egy eseményen, vagy találkozón kapcsolatba léphet önnel valaki, akivel talán már az első alkalommal is úgy érzi, mintha ezer éve ismerné. Mindez jelenthet egy jól induló üzleti kapcsolatot, de akár azt is, hogy egy izgalmas romantikus viszony kezdete a mai.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken a véletlenek összejátszása egy új lehetőség közelébe sodorja, amelyet, ha jól használ ki, az nagy előrelépés lehet az élete egy nagyon fontos területén. Van azonban valami a háttérben, amit most mérlegelnie kell.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma erőteljesen kezd körvonalazódni egy régóta várt dolog, de mielőtt minden a helyére kerül, még van egy kis feladata, ami jelenthet papírmunkát, vagy valamely jogi ügylet elvégzését is. Könnyen lehet az is, hogy már csak az utolsó simítások hiányoznak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A napja tele van üzenetekkel és telefonhívásokkal, sokan keresik. Ha emellett mégis néha elfogja a magány érzése, akkor a kapcsolatai minőségével van gond. Azokra szánjon időt, akik igazán fontosak önnek, akiktől szeretet kap.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vízelemű jegyként általában fokozottan igényli, hogy a személyes kapcsolatai stabilak és problémamentesek legyenek, és biztonságban érezhesse magát érzelmileg. Éppen ezért érzékenyen érintheti, ha ma valakivel kapcsolatban kételyek merülnek fel önben. Tisztázza vele, ami nyomasztja!





 





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás