Ez a csillagjegy ma hősnek érezheti magát: valakit megmenthet!





A Kosra nyomást gyakorolnak, a Bak nem hisz magában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.23.
csillagjegy napi horoszkóp hős

Napi horoszkóp – 2024. február 23.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken megpróbálhat valaki nyomást gyakorolni önre annak érdekében, hogy segítsen egy tervében, vagy arra biztatja, hogy vegyen részt vele valamiben. Ha nem szeretné mindezt, meg kell találnia annak a módját, hogyan bújjon ki ez alól.

Fotó: Pixabay

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Picit lehangoltabb lehet a szokásosnál, amit talán egy kellemetlen hír, vagy valakinek a hiánya okozhat önben. Nem kell hagynia, hogy ebben a hangulatban teljen az egész nap! Próbálja újratölteni a lelke elemeit azzal, hogy pihen, kikapcsolódik és legfőképpen mozog egy kicsit.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nyilván senki sem szeret veszekedni, ön pedig igazán békeszerető ember. Van azonban néha, hogy a vita valójában csak előbbre viszi a dolgot. Hallgassa meg a másik fél véleményét és érveljen! Kijöhet ebből még valami egészen érdekes is!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha odateszi magát és sok energiát tesz bele valamibe, akkor joggal várja el, hogy ön körül más is így tegyen. Ma azonban könnyen előfordulhat, hogy valaki csalódást okoz, és kihátrál a feladatból. Bölcs döntés ilyenkor úgy intézni a dolgokat, hogy a jövőben ne kerüljön ilyen helyzetbe.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken ön lehet valaki megmentője: ez jelenthet anyagi, vagy fizikai támogatást, de azt is, hogy lelkileg nyújt számára segítséget egy személyes problémára. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a segítség nem azt jelenti, hogy ön old meg valaki helyett egy problémát – inkább csak az utat mutassa neki.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hajlamos időnként túlságosan is csak a kötelességeinek élni, de higgye el, hogy ez nem helyes. Az élet többről szól, mint arról, hogy állandóan dolgozunk. Szakítson egy kis időt a pihenésre, kikapcsolódásra, töltődésre! Ma találhat alkalmat arra, hogy mindezt megszervezze!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken egy feszült helyzetet kell megoldania, valakivel, aki talán közel áll önhöz, lehet egy kisebb konfliktusa. Tárja fel a probléma okait! Derítse fel, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaik és keressen közös pontokat. Ne azt nézze, ami elválasztja önöket, hanem azt, ami összeköti!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken valaki a közelében az együttműködését, támogatását kéri, de talán ezúttal ön szívesebben koncentrálna a saját feladataira, különösen akkor, ha ezekkel elmaradásban van. Igazán nem lehet probléma, ha néha nemet mond. Nem kell önnek mindig készenlétben állni!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vannak napok, amikor szíve szerint messziről elkerülné a munkahelyét. Lehet, hogy reggel legszívesebben az ágyból sem bújna ki, de ezt valószínűleg nem teheti meg. Szervezhet viszont magának egy kis én időt a hétvégére!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jó lenne, ha erősítené az önbizalmát, és hinne magában. Ma például különösen hajlamos lehet arra, hogy alulértékelje önmaga eredményeit. Pedig ha alaposan megvizsgálja a dolgok állását, rájöhet, hogy ennek semmi alapja nincs!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagy nyomás nehezedhet önre a munkahelyen, hogy egy vitában, mely egyre erőteljesebben körvonalazódik, az egyik, vagy a másik oldalra álljon. Ne tegye! Próbálja megőrizni a pártatlanságát, mert most csapdahelyzetbe kerülhet, ha véleményt mond.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken egy személlyel kapcsolatban megszólalhat az intuíciója, ami elbizonytalanítja, ha pedig így van, jól teszi, ha nem hagyja figyelmen kívül ezt a megérzést. Még ha nem is tudja pontosan meghatározni ennek okát, abban biztos lehet, hogy nem véletlenül jelez az antennája.





 





Ezeket olvastad már?
Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás