Ennek a csillagjegynek kellemetlen meglepetést tartogat a vasárnap





Vigyáznia kell ma a Mérlegnek.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2023.12.10.
Módosítva: 2023.12.10.
csillagjegy nap meglepetés horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az őszinteség néha kellemetlen tud lenni, de ma is a legjobb megoldást hozza. Ekkor ugyanis egy ígéretet kell beváltania, de lehet, hogy időközben olyan helyzetbe került, hogy mindezt nagyon nehezen tudná teljesíteni. Szóljon az illetőnek, ez a legfontosabb!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma bármilyen romantikus programra rendkívül fogékony lehet. Legyen az egy jó film, egy könyv, vagy egy kellemes este a párjával, ma igazán élvezni fogja annak minden pillanatát. Minderre pedig rátehet még egy lapáttal, ha ezúttal kipróbál valami újat és szokatlant is.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valaki furcsán viselkedhet ön körül, és önt okkal furdalja majd a kíváncsiság, hogy mi az oka ennek. Rá is kérdezhet, de akkor készüljön fel arra is, hogy az illető olyasmit is önre zúdíthat, amit nem biztos, hogy hallani akar. Ön dönt, hogy belemegy-e a játékba és szakít-e időt erre.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma sok minden jöhet össze egyszerre ön körül, emiatt talán kissé idegesnek, szétszórtnak érezheti magát. Talán látogatókat vár, vagy az otthonában szaporodtak fel túlságosan a teendők. Próbáljon meg lenyugodni, szüneteket beiktatni, mert ha túlságosan befeszül, csak rosszabb lesz a helyzet.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Néha hajlamos lehet bizonyos szituációkba olyasmit is belelátni, ami egyáltalán nincs ott. Mindezt pedig elég nehéz felismerni, így ma hallgasson a jó szóra, ami egy önhöz közel állótól érkezik. Ne hagyja, hogy a gondolatai tévúton induljanak el.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma lehet, hogy bűntudat gyötri amiatt, hogy valakivel, aki amúgy közel áll önhöz, kevesebbet tudott törődni, mint azt szerette volna. Szerencsére van még lehetősége az arányokon javítani, amire ma éppen kiváló lehetősége adódik. Használja ki, igazítsa ki a dolgokat ezen a területen is!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma adódhat egy kellemetlen, valószínűleg magánjellegű ügy, ami lekötheti a figyelmét nap közben. Talán gondoskodnia kell valakiről, vagy ki kell húzni valakit a bajból, amibe került. Vegye előre most ezt az ügyet, és az egyéb dolgát végezze el később.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Időnként hajlamos túl szigorúan bánni önmagával, és ilyenkor, amikor a tükörbe néz, csak a hibákat keresi a képen. A valóság azonban ennél sokkal-sokkal szebb, és ezt higgye el azoknak, akik nap mint nap ezt bizonygatják önnek.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma nagyon kellemes meglepetésben lehet része a véletlennek köszönhetően. Olyasmi élménye is lehet, hogy mintha a kezére játszana a szerencse, úgy jönnek össze a dolgok, amikről pedig már kezdett lemondani.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha ma indul ajándékbeszerző körútra, ma találhat egy-két telitalálatos darabot jóval a szokásos ár alatt. Ki ne hagyja! Amúgy is jobb, ha most már mindent beszerez, hogy aztán megnyugodva készülődhessen.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma egy friss titok vagy rejtély lehet az, ami folyamatosan ott motoszkál az agyában. Ha azonban nem akarja, hogy mindez egész nap elvonja a figyelmét, inkább kérdezzen rá egyeneses az illetőnél.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Lehet, hogy ma arra kényszerül, hogy nemet mondjon valakinek, bármennyire is mélyen érinti a helyzete. Vannak ugyanis olyan esetek, amikor jobb döntés nemet mondani, mint egy felelőtlen igent, amit talán nem is tud teljesíteni.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás