Kiderült, így tudják felkelteni a férfiak a nők figyelmét!





Elgondolkoztál már azon, hogy egyesekhez miért vonzódik annyira a másik nem? A titok nem a rámenősségben rejlik!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.08.
figyelemfelkeltés hódítás férfiak nők vonzalom

Mégis, mire buknak a nők a férfiakban? Ebben a kérdésben a magabiztosság kulcsfontosságú, de azért több kell ahhoz, hogy egy férfi felkeltse a nők érdeklődését! Te tudod, hogy mi a „recept”?

Mit gondolsz, mi a legvonzóbb tulajdonságod? Fotó: Pixabay

Vannak férfiak, akik amint belépnek egy helyiségbe, birtokolják azt. A helyes testtartás és a magabiztosság vonzza a tekintetet, persze csak akkor, ha az adott személy nem tűnik arrogánsnak. A nonverbális jelzéseink gyakran hangosabban beszélnek, mint a szavak. A nyitott testtartást és a mosoly nyugalmat kölcsönöz és megközelíthetőbbé tesz. A kedvesség sem marad észrevétlen. Az olyan apró cselekedetek, mint az előzékenység, a segítségnyújtás, vagy akár csak egy kedves bók elhintése, mind maradandó benyomást keltenek. 

Ha megnyerő a kisugárzásod, könnyebben eljutsz a következő lépésig. Amint megszólítottál egy nőt, fontos, hogy bizonyítsd számára, jó hallgatóság vagy, ezzel barátságos aurát teremtesz. Az aktív hallgatás – például a bólogatás, a szemkontaktus fenntartása és a megfontolt válaszadás – vonzóvá teszi a férfiakat a nők szemében. 

Jó tudni, hogy a szenvedélyes emberek ellenállhatatlan energiát sugároznak. Legyen szó gitározásról, túrázásról vagy írásról, ha elmerülsz az általad kedvelt tevékenységekben, az érdekesebbé tesz, és színesíti persze a beszélgetést is. A nők számára a megbízhatóság is kulcsfontosságú, sokan képesek nagyon hamar rájönni, ha valaki nem őszinte velük.

A nevetés a legvastagabb jégfalat is áttöri! A humorérzék nem azt jelenti, hogy állandóan viccelődni kell, hanem azt, hogy képesek vagyunk meglátni az élet könnyedebb oldalát, és megosztjuk ezt az örömet. Persze mivel mind külön egyéniségek vagyunk, mindenki másra bukik, de az említett viselkedésminták és tulajdonságok jó eséllyel keltenek pozitív benyomást.





 





Ezeket olvastad már?
Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás