Íme a legarrogánsabb csillagjegyek!





Ha nem tudod eldönteni magadról, mennyire vagy öntelt vagy tiszteletlen másokkal, akkor itt az alkalom, hogy megtudd!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.12.
Módosítva: 2023.10.12.
horoszkóp csillagjegy életmód

Egy tízes skálán mutatjuk be, hogy a különböző csillagjegyek képviselői mennyire arrogánsak másokkal szemben.

Fotó: Pexels (illusztráció)


Kos (3 pont)
III. 21. – IV. 20.
A Kos kemény, egyenes, sőt goromba, de semmiképpen sem arrogáns. Könnyen kijön az emberekkel anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket tenne azért, hogy kedveljék vagy elnyerje a bizalmukat. A környezete érzi a Kos erejét, ezért igyekeznek kapcsolatba lépni vele, ugyanis védelmezőt látnak benne, aki bármilyen társaságot képes győzelemre vinni, ráadásul jó, őszinte ember. A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek a jegynek a képviselője úgy bánik másokkal, ahogyan ők bánnak vele.

Bika (7 pont)
IV. 21. – V. 20.
Igyekszik titkolni, de belül nagyon is arrogáns a Bika. Tapasztaltnak tartja magát, aki szinte mindent kipróbált már ebben az életben, ezért minden kérdésben igazi szakértő. Lehetetlen vitatkozni vele, mert a Bika nem akar meghallgatni másokat. Ráadásul nem törődik a környezete problémáival. Ha nincs belőle haszna, nem valószínű, hogy bárki segítségére lesz, ugyanis sokkal önzőbb, mint arrogáns.

Ikrek (4 pont)
V. 21. – VI. 21.
Nem nevezhető arrogánsnak az Ikrek. Társaságkedvelő és meglehetősen jólelkű ember a jegy képviselője, aki az egyszerű, de nem tolakodó kommunikációt részesíti előnyben. Soha nem az a fontos számára, hogy kiemelje magát. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy ha hirtelen vezető pozícióba kerül vagy nagy összeget nyer a lottón, kissé arrogánssá válhat, de ez inkább csak egy szerep kipróbálása a részéről. Ha figyelmeztetik, rögtön észbe kap. 

Rák (2 pont)
VI. 22. – VII. 22.
A Rák egy jókedélyű ember, akinek a szívében nincs arrogancia. A jegy képviselője olyan világról álmodozik, ahol minden ember egyenlő, de megérti, hogy ez lehetetlen, és megsértődik, ha arrogáns, elvtelen egyének avatkoznak bele az életébe. Igazán azonban azokat az embereket nem tudja és nem hajlandó elviselni, akik lekezelően, megvetően bánnak velük.

Oroszlán (10 pont)
VII. 23. – VIII. 23.
A legarrogánsabb személyiség az összes csillagjegy közül. Bár nem mindig mutatja meg a valódi énjét, az Oroszlán a szívében kifejezetten egoista, aki az univerzum középpontjának tekinti magát. Mindenből a legjobbat akarja, és egyáltalán nem érdekli, hogy másnak mi jut, és más mit gondol róla. Az Oroszlán szokásai és a kommunikációs módja egyértelműen jelzi: szerinte királyi személyről van szó, aki különleges bánásmódot igényel.

Szűz (6 pont)
VIII. 24. – IX. 23.
A Szűz sem panaszkodhat, ha arroganciáról van szó, de távol áll az Oroszlántól. Kimondottan idealista, aki okosabbnak, pontosabbnak, öntörvényűbbnek és óvatosabbnak tartja magát mindenki másnál, ezért nyilvánvaló megvetéssel bánik másokkal. Igaz, az emberek, akik jól ismerik a Szüzet, idővel egyszerűen nem figyelnek a modorára. Ez pedig megfelelő „gyógyír”, ugyanis egy idő után rájön, hogy így nem viselkedhet.

Mérleg (3 pont)
IX. 24. – X. 23.
A Mérleg jólelkű, emberszerető és segítőkész, így nem lehet önteltséggel gyanúsítani, mert gyakorlatilag ő az emberi faj egyetlen képviselője, aki arról álmodozik, hogy olyan társadalomban éljen, ahol minden ember egyenlő, és mindenki tiszteli, kedveli egymást. Büszke, de a konfliktus elkerülése érdekében kész engedni a vita során. Ha viszont valaki direkt a büszkeségét akarja megsérteni, arrogánssá válik.

Skorpió (7 pont)
X. 24. – XI. 22.
Jobbnak, okosabbnak és ravaszabbnak tartja magát a Skorpió, mint mások, de a megfontoltsága nem engedi, hogy az érzéseit mindenki előtt kimutassa. Valójában a Skorpió csak azokat tiszteli, akik erősebbek, gazdagabbak és sikeresebbek nála. A gyengébbeket, szegényebbeket bizonyos fokú megvetéssel kezeli. Nála a fő kritérium a haszon. Ha valakiből nyereséget remél, azzal tisztelettel bánik.

Nyilas (6 pont)
XI. 23. – XII. 21. 
Híresen igazmondó, aki nem tűri el az illetlen viselkedést. Igaz, ő maga elég sokszor viselkedik helytelenül, ha kommunikál. A Nyilas rettenetesen beszédes, ráadásul a beszélgetés során folyton félbeszakítja a beszélgetőpartnerét, így próbálja meg felhívni magára a figyelmet anélkül, hogy belegondolna abba, ez hogyan néz ki oldalról. Okosabbnak tartja magát, mint mások, és figyelmen kívül hagyja mások érzéseit.

Bak (8 pont)
XII. 22. – I. 20.
Titokzatos egyén, aki udvariasan viselkedik kommunikáció közben, úgy tűnik, tiszteli embertársait, de a legtöbb élethelyzetekben – például egy vezetői pozícióért való versengésben –, fel lehet fedezni rajta a mások iránti megvetést, a leereszkedő stílust. Mivel úgy gondolja, hogy ő mindenkinél műveltebb, rátermettebb, ez meggátolja abban, hogy segítséget kérjen másoktól, ami gyengíti őt a vezetői pozíciókért folytatott küzdelemben.

Vízöntő (9 pont)
I. 21. – II. 19.
Mindenki tudja, milyen arrogáns tud lenni a Vízöntő. Nem törődik a többség véleményével, a tömeget csordának, önmagát pedig egyénnek tartja. A Vízöntő a saját útját járja, és csak azokat választja társnak, akik szokatlan életszemléletükkel, karizmájukkal és rendkívüli gondolkodásukkal felkeltik érdeklődését. Ennek a jegynek a képviselője egyszerűen nem veszi észre azokat, akiket alacsonyabb rendűnek tart. 

Halak (4 pont)
II. 20. – III. 20.
A Halak képviselője enyhén bizonytalan egyén, ami egyszerűen nem teszi lehetővé számára, hogy felsőbbrendűnek tekintse magát másoknál. A Halak általában békeszerető, aki szereti az embereket és értékeli a barátságot. Ha azonban a Halak úgy érzi, hogy valaki őt megveti, azzal egyszerűen megszakítja a kapcsolatot, és valódi megvetést érez az „ellenség” iránt. Senkinek sem ajánlott tehát, hogy megsértse a Halak büszkeségét.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás