Fontos döntés előtt áll a Szűz – sorsfordító nap is lehet





Amennyiben pénzről van szó, akkor legyen nagyon óvatos!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.22.
Módosítva: 2023.09.22.
horoszkóp sorsfordító életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Pénteken egy félreértett információ vagy egy álhír felesleges feszültséget okozhat önben. Gondolkodjon el azon is: miért ijedt meg ettől ennyire? Valószínűleg azért, mert túl nagy nyomás alatt él mostanában. Hétvégén lazítson egy kicsit, lesz rá alkalma.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Vigyázzon, mert lehet, hogy valaki megpróbálja átverni, vagy egy csaló áldozatává válhat. Ügyeljen arra, hogy ne dőljön be valakinek, aki például egy soha vissza nem térő ajánlattal próbál a jóindulatával visszaélni.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Pénteken úgy érzi, kötélen táncol a feladatai és a magánügyei között, és jó esély van arra, hogy ez nem fog mindenben maradéktalanul sikerülni. Mivel nem lehet egyszerre két helyen, valakinek muszáj lesz nemet mondani.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Érthető módon rosszul viseli, ha valaki hazudik vagy elferdíti a valóságot. Márpedig éppen ez történhet önnel pénteken. Nyugodtan szembesítse a másikat az igazsággal, nem baj, ha valaki végre jelzi neki, hogy hol vannak a határok...

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Pénteken valaki nagyon próbálkozik, szeretné manipulálni, de ön átlát rajta. Nyugodtan mondja meg neki, hogy tisztában van a valódi indítékaival. A délután jó lehetőséget hozhat a kikapcsolódásra, fogadja el a meghívást!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma legyen óvatos, különösen, ha pénzügyekkel vagy szerződésekkel kapcsolatban kell döntenie. Nem igazán alkalmas ugyanis ez a nap arra, hogy kifizetésről, befektetésről vagy bármilyen megrendelésről döntsön. Ha teheti, inkább ne is írjon alá semmit ma!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Pénteken sikeres napja van, a magánügyeivel kapcsolatban azonban nem árt az óvatosság. Könnyedén belekeveredhet ugyanis egy félreértésbe vagy félreérthető helyzetbe. Jobb lenne ezt elkerülni, úgyhogy fogalmazzon nagyon precízen, pontosan.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Nyugodtan hagyatkozzon a megérzéseire, amikor valaki, legyen az ismerős vagy teljesen ismeretlen, meg akarja győzni valamiről. Ne feledje, vannak emberek, akik egész más erkölcsi kódex szerint élnek, mint ön.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma úgy érzi, bármerre is próbál lépni, falakba ütközik. Azért ez egyáltalán nincs így, inkább ön kimerült. Mielőtt azonban elfogná a pánik, vegye elő a racionális énjét, és közelítsen türelmesen a szituációhoz.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Talán túlságosan rutinszerűvé váltak az életében a dolgok. Pénteken készüljön arra, hogy megtörje egy kicsit a megszokást! Leginkább az lenne a jó, ha programot szervezne estére, és picit kieresztené a gőzt. 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ha mindig csak a kötelezettség az, ami kitölti a gondolatait, akkor egy idő után teljesen belefásul mindenbe. Szakítsa meg ma egy kis időre a gondolatsort, és törődjön egy kicsit valami olyasmivel is, ami az ön személyes boldogságát szolgálja.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma lehet, hogy úgy elröppen az idő, hogy végül választania kell két program közül, és egy kicsit az lesz az érzése, hogy nem tudja, melyik ujjába harapjon. Ne aggódjon, mindkét programot lehet pótolni! Törődjön inkább azzal, hogy önnek kényelmes legyen a délután.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás