RETRO RÁDIÓ

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb energiavámpírok – velük jobb vigyázni!

Vannak emberek, akik az érzelmeinkből táplálkoznak. Öt csillagjegy képviselőit mutatjuk be, ők különösen szeretik elszívni mások energiáit.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.20.
energiavámpír életmód horoszkóp

Bika 
IV. 21.–V. 20.
A mások szánalmából táplálkozó energiavámpírok gyakoriak a Bikák között. Hozzá vannak szokva, hogy eltúlozzák a saját problémáikat, elmondják másoknak a kudarcaikat és a hibáikat, rájátszva beszélgetőpartnereik érzéseire. Az ilyen típusú vámpírok nem veszélyesek, ha kellő távolságot tartasz tőlük, és nem veszed a szívedre a történeteiket, és nem akarsz nekik segíteni.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A Rákok között sok energiavámpír van. Általában mások érzelmeinek a rovására élnek, és a leggyakrabban a közeli emberek szenvednek attól, hogy sokat kell velük találkozni, beszélgetni. Ha a Rákok úgy érzik, hogy rossz passzban vannak, szinte rászállnak a környezetükre. Úgy tesznek, mintha segíteni szeretnének, de valójában kell nekik egy új kihívás.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Nyugodtan az energiavámpírok közé sorolhatók a Skorpiók, akik lehetőség szerint nem mulasztják el kihasználni mások erejét. Ritka esetekben azonban ők is donorokká válhatnak, ha segíteni akarnak. A Skorpiók szeretik a bizonytalan, irányítható személyeket, akiknek könnyű elnyomni az akaratát, de ha muszáj, készek akár erős riválisokkal is megküzdeni.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21.
Mivel a legtöbbször duzzadnak az energiától, nem igazán szorulnak rá, hogy másokból „táplálkozzanak”. Heves viták és konfliktusok során azonban ez megfodul: szinte leszívják az ellenfeleik energiáit. A Nyilasok hozzászoktak ugyanis az igazság kereséséhez, ami azt jelenti, hogy egészen addig "csapolják" vitapartnereik érzelmeit, amíg nem tisztázzák megnyugtatóan a kialakult helyzetet.

Halak
II. 20.–III. 20.
Gyakran nevezik érzelmi vámpíroknak a Halakat, és ez nem véletlen. Ennek a jegynek a képviselői sokat panaszkodnak az életre, megpróbálják a problémáikat másokra terhelni, így akarják megszerezni a szimpátiájukat, és így akarnak segítséget kérni. Ha a Halakkal kommunikálsz, légy éber, ne dőlj be a manipulációnak, és vigyázz, hogy ne válj hosszú ideig energiaadóvá.
 

Ezeket olvastad már?
Így süti leveles tésztába a töltött körtét Lázár séf

Így süti leveles tésztába a töltött körtét Lázár séf

Tünetek: így tudod megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától és a Covidtól

Tünetek: így tudod megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától és a Covidtól

Ezt hozzá neked a Mikulás a horoszkópod szerint

Ezt hozzá neked a Mikulás a horoszkópod szerint

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás