Ez vár erre a 3 szingli csillagjegyre ősszel





Változatos ősz elé néz a Kos, de a másik két csillagjegy se féljen, lesz min elmélkedni.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.19.
szerelem szingli életmód horoszkóp

Az Astronet jóvoltából most megmutatjuk, milyen szenvedélyes és forró napokat hoz a szingliknek az ősz.

Fotó: Pexels

Szingli Kos

Hajlamos leszel mindenkit ellenségnek tekinteni október 11-ig. Amikor paranoiás vagy, nem érdemes új kapcsolatba kezdeni, mert nem sok jó sülhet ki belőle. Október 12. után hirtelen sokat javul a helyzet, és hirtelen megnőnek az esélyeid egy izgalmas kapcsolat indulására. Majd novembertől napról napra fokozódik a szenvedély, ami kecsegetetőnek látszik.

Szingli Ikrek

Amikor higgadt vagy, akkor nem kérdés, hogy titkos, titkolt kapcsolatba nem szabad belebonyolódni. Azonban az idei ősz számtalan kísértést tartogat neked. Tudatosítsd, hátha könnyebb lesz nemet mondanod! Új kapcsolatra november 10-től egyre jobb esélyeket mutatnak a bolygók. Az legális, felvállalható lesz. Szóval nem kérdés, hogy érdemes megvárni…

Szingli Vízöntő

Hullámzik benned a párkeresés témája. Hol vágysz egy megértő, gyengéd társra, hol a szabadságodat félted. Számtalan rossz példát látsz magad körül: korlátozó, féltékenykedő kapcsolatokat, szakításokat, széttépett álmokat, csalódásokat. Ezek idén ősszel kedvedet szeghetik. Nem baj. Csak akkor ismerkedj, ha bizalmat és esélyt tudsz szavazni a másiknak!

Amennyiben nem vagy a felsorolt csillagjegyek között, akkor kattints ide, és olvasd el, mi vár rád ősszel, amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor is, mert azt is elolvashatod az Astonet oldalán. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás